Čuvari Bosne poslali poruku: Srbijanski helikopter i posada moraju hitno napustiti teritorij BiH

/ Komentari (34)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

eki?

Trebinje je u Hercegovini, moroni!!!! ka Čuvari Bosne? WTF? * A gdje je Hercegovina moronu? U Tanzaniji? U Hrvatskoj? U Srbiji? Kako se zove ova zemlja u kojoj živiš, devijantni orangutane? Kome ti glumiš budalu, provincijski seljoberčiću?

Stvarno

Sta bosanci imaju s tim sta je u hercegovini.

Žgvonjo

***

Role

Tuče Thompson, Kalašnjikov a i zbrojevka Baci bombu, goni bandu preko izvora Korak naprijed, puška gotovs i uz pjesmu svi Za Dom, braćo, za slobodu borimo se mi Čujte srpski dobrovoljci, bando *****ci Stići će vas naša ruka i u Srbiji Stići će vas naša ruka i u Srbiji

Haha

***

Bosni Srbija ne treba nikako i nizašta!

Jacques Chirac: "Srbi su narod bez zakona i vjere, to je narod razbojnika i terorista." (za ručkom, juna 1995., za vrijeme rata u Bosni, tokom dugotrajne opsade Sarajeva, na sastanku šefova vlada EU)

ABC_fa

Farma Kuća Zadruga Turbofolk Pink nakot u ekstazi samodopadnosti vlastitog primitivizna i toploj kupki laži o svojim herojstvima, čojstvu i plemenitosti zaboravlja pogled u ogledalo i vlastitu strukturu mentalnog sklopa. Primitivluk, nasilništvo, mržnja i kao osnova svega – LAŽ do besvjesti .....

Cuvari Bosne?!

Znamo vas ...

***

***

Dabome da treba Helez

Izaći i reći šta se dešava. Da li izdata dozvola i ako jeste koji je razlog. Ako nije zašto se nalaze još na teritoriji BiH. Sve ostale gluposti nemaju značaj

Haha

***

Srbija

***

Ako

Ako je bih suverena sta ce joj tkz. visoki predstavnik i to jos nijemac, neprijatelj ove zemlje kroz vijekove.

***

***

Guest

Ma to treba dici u zrak, dok je u odredzenoj visini!!!

Kuki

Jacques Chirac: "Srbi su narod bez zakona i vjere, to je narod razbojnika i terorista." (za ručkom, juna 1995., za vrijeme rata u Bosni, tokom dugotrajne opsade Sarajeva, na sastanku šefova vlada EU) ka Bosni Srbija ne treba nikako i nizašta! Zak je mrtav, koga briga za njegove nebuloze.

EJH

DA JE SVE KAKO TREBA ODMA BI IH ISTJERALI, A NE DA SE GRAĐANI BUNE!

PRIŠTINA#

Bosno albanci su uz vas! Vi ste naša braća! Bosna je moja najdraža zemlja poslije Kosova I Albanije!

***

***

Zasto

***

Ne disre.

Ti si moron, drzava se zove bih a ne bosna, sto ce reci da hercegovina nikako ne moze biti bosni, jer su to 2 razlicite geografske oblasti. ka U koju si ti skolu isao, vecernju serijatsku?

A Kosovo u Albaniji.

HERCEGOVINA JE U REPUBLICI SRPSKOJJJJJJJJ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ka Srbija

U koji si ti skolu isao, vecernju?

* A gdje je Hercegovina moronu? U Tanzaniji? U Hrvatskoj? U Srbiji? Kako se zove ova zemlja u kojoj živiš, devijantni orangutane? Kome ti glumiš budalu, provincijski seljoberčiću? ka eki? Ti si moron, drzava se zove bih a ne bosna, sto ce reci da hercegovina nikako ne moze biti u bosni, jer su to 2 razlicite geografske oblasti.

***

***

Alex

Arapski fanatici...uskoro dolazi Zandarmerija u Srpsku a sledeci put dolazi MI35 Hind...Vučićeve Kočije

321 pjevaj

* A gdje je Hercegovina moronu? U Tanzaniji? U Hrvatskoj? U Srbiji? Kako se zove ova zemlja u kojoj živiš, devijantni orangutane? Kome ti glumiš budalu, provincijski seljoberčiću? ka eki?

Oni gase vase pozare a vi pljujete po njima stoko

Sta opet lazete. Svakog ljeta hrvatske i crnogorske trupe sa svojim kanaderima i helikopterima gase pozare po hercegovini i to vam ne smeta, ali vam smeta kad se u to ukljuci i srbija. Da imate vlastite kanadere i helikoptere za gasenje ne bi stalno susjede zvali upomoc, sta se pravite blesavi?

Tatar

***

Ivan

Trebinje nije u Bosni, stoga čuvari, ohladite malo... Pozz iz zapadne Hercegovine

***

***

Ja sam

čuvar Bosne i HERCEGOVINE

Brm,u zraku ga srušiti,povrijedio nas Bosance i He

Ti si moron, drzava se zove bih a ne bosna, sto ce reci da hercegovina nikako ne moze biti u bosni, jer su to 2 razlicite geografske oblasti. ka U koji si ti skolu isao, vecernju?

***

***

/ Najnovije