Ćudić: Svako ko ima svijest o važnosti nezavisnog pravosuđa uzdržat će se od komentiranja procesa

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bravo

Nešto konkretno i pametno i od koalicione partnerice. A sta kaže Vildana na ovo sve?

MrziteljPDA

Svaka čast Sabina! Još kad bi nam objasnila kako ***

Sta je napravio embargo na oruzje Bosni?

Da nije bilo Embarga na oruzje od strane EZ i UNa, nebi Srbija smjela pokrenuti ratove! Mogla je napasti cetvrtom vojnom silom Evrope (JNA), drzavu koja nema ni oruzje, ni vojnu organizaciju poput Bosne. Pored oruzja i logistike Srbija je imala u Bosni politicke instalacije, insajdere, nacije Jugoslavije, sa imenom Srbije. Sta je rezulrat Embarga? Dugo ratovanje. Opsade. Zastocene zone UNa. Patnja. Sistematska planska ubistva, pogrom, progon, silovanje, genocid!! Strahovito razaranje. Unistenje nesrpskih bogomolja, grobalja, kulturnih institucija. Embargo voljom engleskih lordova, krizara ostaje cijeli rat. Samo za Bosnu. Da nebi muslimani mogli ubijati agresore, kriscane¿! Kad je krenula Oluja iz Hrvatske i ARBiH krece u oslobadjanje Bosne. Onda ŠOK! NATO 1995.prijeti udarima Bosni, clanici UNa, na njenoj teritoriji, da se nebi oslobodila od jugo*****cke agresorske zlocinacke armade. Jeli moguce pita se zdrav razum? Ali nije to sve!!! Dolazi Dejtonski ustroj BiH. Novi embargo na drzavu! Razvaljuje se Republika BiH, a na njenoj teritoriji gradi, pazi sad!! “Republika Srbska” na zonama progona, pogroma, zlocina genocida. Sta je to UNu, Americi i EU sktivila nesretna Bosna?? Za sve je kriva EU i UN, namicatelji embarga! Neka je sramota sav civilizovani svijet, sta je uradio Bosni i Bosancima zarad krizarskih zelja!

Guest

Kako god, trojka je manje zlo od SDA

Frlj

Sve lici na ‘90-te. Embargo na oruzje. Izvoze iz BiH municiju, topove, minobacace, ko fol stara oprema, a ne dobavljaju novu. Nije trenutak za ovakve “koruptivne akcije” kad je drzava pred vratima rata. Pozatvarati joj siguronosne agencije iz fbih je opasan plan.

Aki

Iz Nastrane Stranke jedino ova nesto suvislo i konkretno vazi. Ostali samo satro vizionare i bacaju ublehu nekakvih paranormalnih inicijativa, nesposobni kruha da jedu a ne da ga zarade. Stranka teska fula, a mlada da ode negdje gdje pripada sto dalje od ovih razvratnika

Ma ja

Upravo tako. Za razliku od ministra vanjskih poslova koji zabada nos svugdje a svoj posao ne zna da radi. Ali vjerovatno on zna zasto zabada nos!!!

Jas23

Kako je lijepo vidjeti mlade, obrazovane (regularno), lijepe i pametne bosanke! Mislim da je vrijeme papaka proslo!

Mile

Lijepe riječi su ukras!

Trump

VREME je da se ovaj FRANKESTAJN od ""drzave""" raspadne

***

***

/ Najnovije