Ćudić: Kriza u EU i NATO-u servira Zapadni Balkan na tanjiru Rusiji, kao aperitiv

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

OHR na kisiku

Par naslova sa BiH portala: "Дипломатска побједа Русије, ништа од обраћања Шмита у Савјету безбједности", "Nespominjanje OHR-a u rezoluciji poslat će signal da ga Zapad više ne podržava". Konvertitu Zivkovicu je njbolje da ostane kod kuma Erdogana zauvijek. OHR se gasi i BiH se raspada. Zivi bili pa vidjeli.

Halid Beslic

Ko bi rek'o čuda da se dese, a Miljacka turistu Smita odnese...

Kao

Neko nam je nekada pomogao ma daj. Bosna će opstati bez obzira na sve ,kad je opstala 92 95 sad je puno lakše sad imamo svega u izobilju. Neka napadnu ako smiju.

Hari = Hari

Uopste se ne plasimo za buducnost RBiH, jos kad bi ovi nasi politicari otjerali OHR i te evropska snage i ne pregovarale sa ovim bjelosvjetskim licmjerila. Lakse cemo se mi od braniti i garantujem pobjedili ove nase Fasiste sa sjevera i juga.

Xxx

ZA SVE JE KRIV DODIK JER DA VUCIC SMIRI OVOG COVJEKS SMIRIO BI SE CIJELI REGION, I SRBIJA, I, HRVATSKA, CRNA GORA...ON JE POD SVOJE UZEO I COVICA I ZAJEDNICKI DIZU TENZONU CIJELOM REGIONU.

Aaa

ZA SVE JE KRIV DODIK JER DA VUCIC SMIRI OVOG COVJEKA SMIRIO BI SE CIJELI REGION, I SRBIJA,I BIH I, HRVATSKA, CRNA GORA...ON JE POD SVOJE UZEO I COVICA I ZAJEDNICKI DIZU TENZONU CIJELOM REGIONU.

Mirza Tvica

što jeste jeste, velika pobjeda rusije u Savjetu bezbjednosti UN

miki

Bosanci još ne kontaju da u slučaju rata oni sada moraju napadati i braniti Bosance u republici srpskoj od novih egzodusa i koječega. Znači nema više odbrane, nego u napad.

/ Najnovije