Ćudić pisala Rami: Bezuslovno priznajte i osudite genocid

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Objektivan i nepristran

Je li pisali i Erdoganu da prizna genocid nad Armenima? U kojem nije ubijeno 8.000, nego 1.000.000 ljudi. ***

BiH

Je li pisali i Erdoganu da prizna genocid nad Armenima? U kojem nije ubijeno 8.000, nego 1.000.000 ljudi. To nije i nece, jerbo je to draga Turska... Dvolicni ste abnormalno! ka Objektivan i nepristran - A kakve to mi imamo veze sa Turskom, Erdoganom i genocidom nad Armenima? Ili možda misliš na Srbe i Srbiju? Njih pitaš? Pošto se iz istorije a i današnjice vidi ko ima najviše sličnosti s Turcima, mislim. Od turcizama u jeziku do dijelova njihovog glavnog grada, pa sve do današnje saradnje. Možda da pitaš nekoga na nekom srbijanskom portalu?

Miloš Obrenović

"Tako braćo, postadosmo i mi od jučer narodom." (izjava iz decembra 1830. , kada mu je sultan priznao nasljednu vlast u vazalnoj kneževini, izvor: Sima Ćirković, "Srbi među europskim narodima", Zagreb, 2008.)

miki retardiki

Hljeba ono nema jesti, koze i krmad čuva i opanaka ne izuva, naznaka intelekta u onoj kockastoj tikvolikoj glavi, ali još ono o nekakvim procentima 23%, 44%, 61% 12% ...sve ono zna.....još ono živi u mentalnoj buli koju su mu tata Radovan i striko Momčilo utuvili u onu neinteligentnu glavu *** degeneričnu. Hljeba jesti nema al sere ovdje mjesecima ono o nekakvim nebulozama što su ga u separatističkoj školi pod jednim krovom naučili. Naučili ga đedovi da kad pokolje selo, zapali kuće i opljačka videorekordere i veš mašine da onda optuži te ljude da su drugi i drugačiji.... da je samo ON nekakav potomak nekakve superiorne vrste. Vrste kojoj je ustvari fundament i poenta postojanja samo jedno: Laž, petljavina, lopovluk i krađa. I sve može kod njih, maratonske mjesečne ili godišnje demonstracije, štrajkovi, pobune i ubistva. I rat može. Samo nemoj da rade i da žive normalno. E to ne znaju, ne odgovara im to. Može jedino ako će biti direktori ili šefovi. Ili bar policajci ili portiri eto, samo da imaju nekog ispod sebe da mu se naseru po glavi, udare ga i maltretiraju. Pa da onda nađu razlog za to da su ti drugi i drugačiji, gori od njih..... Koliko bi ovaj nesretni Balkan bio bolji, napredniji i ljepši samo da te ogavne primitivne kaste nema, zdravo nije! Predstave nema Evropa i cijela planeta koliko je sreće samo i progresa NE BITI u njihovom komšiluku jbt.....FUJ!...

*

Prema relevantnim podacima UN-a, Presudama Međunarodnih sudova i Haškom tribunalu, 85% zločina u ratu u BiH je počinila Vojska Republike Srpske, 12% Hrvatsko Vijeće Obrane i 3% ukupno počinjenih ratnih zločina Armija Republike Bosne i Hercegovine. 95% od ukupnih velikih zločina Vojska Republike Srpske. Govoriti kako je bilo žrtava i zločina na svim stranama je ne samo morbidno i zlo, već i izrazito zlonamjerno zbog očiglednog političkog cilja da se sav taj jad i čemer koji je težak i za čuti izrelativizira i pokuša izjednačiti krivica sve tri sukobljene strane. Zanimljiv je tu jedino taj ogavni i primitivni mentalni sklop ljudi koji uopšte počinju takve priče, potpuno svjesni spoznaje o gore navedenim procentima. Sociopate i degenerici lišeni osnovne ljudske karakteristike – savjesti, su u našem društvu itekako prisutni, djelimično prihvaćeni a često i jako poželjni. Jad i čemer, zaista!

Bos-Sa

Sve sto radi i govori g.Cudic,podrzavam i zelim da je trojka kandidira sa clana Predsjednistva!

Bis-Sa

Treba izborna komisija na sljedecim izborima pokrenuti referendum za Republiku BiH,pa da vratimo oduzetu zemlju od nacinalista i tajkuna

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljan

"Tako braćo, postadosmo i mi od jučer narodom." (izjava iz decembra 1830. , kada mu je sultan priznao nasljednu vlast u vazalnoj kneževini, izvor: Sima Ćirković, "Srbi među europskim narodima", Zagreb, 2008.) ka Miloš Obrenović A 1876 NA BERLINSKOM KONGRESU SU SU ORIZNATI KAO NAROD I TO OD BUDUĆE HITLEROVE VLADE KOJOJ SU SE SVESTRANO ODUŽILI U II SVJETSKOM RATU!!

Bre

Bravo mala

Nikolica s prikolicom

Čudna mi čuda i ovo čuđenje Čudićke...Priši ljudima Hodžu bez da namigne pošteno. I šta ćemo sad?

/ Najnovije