Ćudić: "Drage kolege, da li se sjećate gdje ste bili u ljeto 1992...."

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Merak je čuti kako govori engleski

Bravo Sabina.

***

***

***

***

***

***

Ja1

Nasa stranka,♥️

Znam gdje sam tada bio. U rovu....

Prvi kad god bi zapucalo. I zadnji u smislu kao zadnji debil.... Nece mi se vise dogodit. Gledao maloprije Halimin put.... Svi cemo na kraju u zemljicu. Bili Hrvati, Srbi ili Muslimani, tada cemo bit samo jedno. Isti... A ovdje se glozimo i glodjemo do zadnje kapi krvi.... Koje smo mi svi skupa budale....

***

***

SDPotato

Oni ne znaju ali ne zna ni šef ti stranke sluntavi slunto što ne zna ni cipele da spari a ufiro se da nije seljo. On ne zna gdje je bio.

rajvoSa

Svaka čast, odlično sastavljno!

Wau vrlo hrabro i odlucno, hoces mozda medalju?

Vi bosnje ste hrabre onoliko koliko vam ameri dozvole, jer da nije tako ona bi tu spomenula ko vec 80 godina finansira i podrzava cioniste u ubijanju palestinskih civila? Koja drzava jedina nije pristala na usvajanje rezolucije o gazi? Zasto "hrabra i pravedna" sabina cudic to ne smije da kaze? Mozda da ne bi osvanula na amer.crnoj listi i da joj demokratski ameri ne bi zabranili politicko djelovanje i blokirali racune? A osim toga, ameri vam jos trebaju da kaznjavaju srbe u bih, jer jos uvijek sanjate da ce vam oni napraviti vasu graDZansku bih. Pa ni zbog toga ne smije da spomene amere, jel tako, o pravedna i hrabra cudicko?!

Ne pijem dok Paja vozi

Vi bosnje ste hrabre onoliko koliko vam ameri dozvole, jer da nije tako ona bi tu spomenula ko vec 80 godina finansira i podrzava cioniste u ubijanju palestinskih civila? Koja drzava jedina nije pristala na usvajanje rezolucije o gazi? Zasto "hrabra i pravedna" sabina cudic to ne smije da kaze? Mozda da ne bi osvanula na amer.crnoj listi i da joj demokratski ameri ne bi zabranili politicko djelovanje i blokirali racune? A osim toga, ameri vam jos trebaju da kaznjavaju srbe u bih, jer jos uvijek sanjate da ce vam oni napraviti vasu graDZansku bih. Pa ni zbog toga ne smije da spomene amere, jel tako, o pravedna i hrabra cudicko?! ka Wau vrlo hrabro i odlucno, hoces mozda medalju? A ti eto voliš i žao ti Palestinaca. Mrzite Ameriku a svi trčite tamo. E moje dijete ili dete

Lonac

Dobra macka samo malo ufurana...

Role

Strašan govor Ćudićke, bravo!

haj ba

Vi bosnje ste hrabre onoliko koliko vam ameri dozvole, jer da nije tako ona bi tu spomenula ko vec 80 godina finansira i podrzava cioniste u ubijanju palestinskih civila? Koja drzava jedina nije pristala na usvajanje rezolucije o gazi? Zasto "hrabra i pravedna" sabina cudic to ne smije da kaze? Mozda da ne bi osvanula na amer.crnoj listi i da joj demokratski ameri ne bi zabranili politicko djelovanje i blokirali racune? A osim toga, ameri vam jos trebaju da kaznjavaju srbe u bih, jer jos uvijek sanjate da ce vam oni napraviti vasu graDZansku bih. Pa ni zbog toga ne smije da spomene amere, jel tako, o pravedna i hrabra cudicko?! ka Wau vrlo hrabro i odlucno, hoces mozda medalju? Haj mrs odavde seratoru!

Vezi konja gdje ti aga pardon amer kaze

A ti eto voliš i žao ti Palestinaca. Mrzite Ameriku a svi trčite tamo. E moje dijete ili dete ka Ne pijem dok Paja vozi Ne radi se o tome da li ja nekoga volim ili ne, vec o postovanju medjunarodnog prava i prava svih ljudi na zivot, ukljucujuci i palestince, koje cionisti pokusavaju dehumanizovati i demonizovati, kao i srbe, ruse, kineze, irance i sve one koji im se ne pokoravaju. Ja nikoga ne mrzim pa ni ameriku, ali ne mogu podrzati njihovu vanjsku politiku po kojoj oni imaju pravo da se mijesaju u unutrasnja pitanja svih drugih drzava, samo niko nema prava u njihova. Oni su zapoceli preko 90% ratova u svijetu i unistili brojne drzave, ukljucujuci i yugu, ali ti to ocigledno podrzavas. I ja ne bjezim u ameriku niti na zapad, da tamo crncim i perem njihove gu zi ce, a da onda ovde glumim gospodina, kao sto radite vi dijasporci. Ja sam ovde svoj na svome, sam svoj sef i niko me nece otjerati. Nista mi njihovo ne treba.

Ma nema, sad si mi ga pravo suknuo

Haj mrs odavde seratoru! ka haj ba To je jedino sto polupismeni bosnjo moze napisati kao odgovor na konkretne argumente i cinjenice. Jesam li nesto slagao? Nedostatak inteligencije te sprecava da bolje odgovoris, ali to ipak nije tvoja krivica.

/ Najnovije