Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zfvb

Novinaru čovjek sigurno nije rekao hiljadama godina. Nema potrebe da prevodiš jezik koji je priznat Ustavom BiH a zove se Hrvatski. Čika Tomo, Crkva prati ZG politiku i dan danas nikako da toj politici odolite. Zato se narod iseljava jer je ZG mantra da gura katolike u Hercegovini, ovamo ne. Umjesto da ovu politiku spriječite vi je koristite za ko zna što??!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Haha

😄 😄 😄

Ne pijem dok Paja vozi

****<Koliko ti bolan laješ ti ko da si čistokrvni ***(gdje ti je slanina, rakija i 🧄 zaštitni znak )

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Ne pijem dok Paja vozi

>>>>Novinaru čovjek sigurno nije rekao hiljadama godina. Nema potrebe da prevodiš jezik koji je priznat Ustavom BiH a zove se Hrvatski. ***

Ne pijem dok Paja vozi

Lijepe riječi su ukras!

Nadimak

Jel da se vrati u vrijeme Kršćana ili još prije u vrijeme kad su vladali mnogobošci ka Ne pijem dok Paja vozi . Ne Pajo, nego danas, za mirnu buducnost. Ni Srbija, ni Hrvatska se ne odnose prijateljski prema Bosni. Nedovrseni UZP poslovi. Da ih trpimo ili da ih otpustimo? Za sta si ti? Rakiju?

Adi

Lijepe riječi su ukras!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

222

. Ne Pajo, nego danas, za mirnu buducnost. Ni Srbija, ni Hrvatska se ne odnose prijateljski prema Bosni. Nedovrseni UZP poslovi. Da ih trpimo ili da ih otpustimo? Za sta si ti? Rakiju? ka Nadimak Ne odnosi se niko prijateljski prema BIH, nijedna zemlja svi gledaju samo svoj interes. Ali se zato mi jedni prema drugima unutar BIh moramo odnositi prijateljski. A ponižavati nečiji etnički i nacionalni identitet, težiti da se Srbi i Hrvati istri**** ili nestanu iz BIH, najblaže rečemo nije "prijateljski".

Bosna Bosancima

Sve dok ima NACIJA JUGOSLAVIJE kao “naroda” u BiH nece biti boljitka, mira, suzivota. Nisu to nikakvi povijesni narodi, vec politicka kukavicija jaja poturena u Bosansko drustvo, sa poznatim ciljevima otimanja teritorije, ljudskih i prirodnih resursa, bosanske tradicije, jezika i kulture. Taj maligni uzicaj zlih susjeda i komsija nas siromasi, unesrecuje i tjera iz gnijezda bosanskog. Kad znas gdje je uzrok lakse je naci rjesenje. Vratiti drzavi ime Bosna, da bi nacija svima bila Bosanska, da bi kukavicija jaja izbacili iz gnijezda. Usput zabraniti dvojno drzavljanstvo sa dokazano zlim i opakim susjedima i komsijama.

Bosna Bosancima

Jel da se vrati u vrijeme Kršćana ili još prije u vrijeme kad su vladali mnogobošci ka Ne pijem dok Paja vozi . Jok, nego cemo ostati u ovom SHS sr.anj.u? Pametan vidi da su svi problemi Bosne komsije, njihovi apetiti i krvolocnost. I nesoj koji igra za “njihov tim”. Zato neke boli funkcionalno i uspjesno rjesenje Bosanskog problema. Isparicemo, a niti Srbija preko Drine ni Hrvatska do Drine. Evropi je Bosna stub.

/ Najnovije