Od tragično preminule plesačice oprostile se Spice Girls: Iza nje ostao sin

0
Radiosarajevo.ba
Od tragično preminule plesačice oprostile se Spice Girls: Iza nje ostao sin
Foto: Twitter / Dani Hampson

Engleski model i pjesačica Danielle Hampson, koja je sarađivala sa Spice Girls i Harryjem Stylesom, stradala je u saobraćajnoj nesreći, a njen neutješni zaručnik teško se miri s tragedijom.

Da je više nema, otkrio je u dirljivoj objavi na društvenim mrežama njezin zaručnik, engleski pjevač Tom Mann koji se prije nekoliko godina proslavio u reality talent showu X Factor.

Detalji tragedije nisu poznati, ali,  34-godišnjem modelu, influencerici i plesačici koja je pratila Spice Girls na povratničkom koncertu prije tri godine, plesala u spotu Harryja Stylesa "Treat People With Kindness" objavljenom prošle godine, nije bilo spasa.

Najnovije informacije iz Brisela: Još jedna zemlja 'skeptična' po pitanju otvaranja pregovora s BiH?

Najnovije informacije iz Brisela: Još jedna zemlja 'skeptična' po pitanju otvaranja pregovora s BiH?

Pjevaču zaručnica umrla na dan vjenčanja: 'Ne mogu vjerovati da ovo pišem'

Pjevaču zaručnica umrla na dan vjenčanja: 'Ne mogu vjerovati da ovo pišem'

Nastup u spotu pop zvijezde bilo joj je posljednje pojavljivanje u javnosti: privremeno se povukla s javne scene zbog trudnoće.

Na svijet je, naime, prije osam mjeseci došao maleni Bowie koji sada svojem tati Tomu Mannu znači sve na svijetu, piše Gloria.

Poslije šokantne vijesti da voljene žene kojom se te subote 18. juna, trebao oženiti poslije tri godine veze, više nema i posljednjeg ispraćaja u najužem porodičnom krugu u njenom rodnom gradu Leicesteru, bivši pjevač britansko-irskog benda Stereo Kicks okupio je zajedničke prijatelje kako bi se prisjetili sretnijih vremena, prenosi Daily Mail.

Mjesto komemoracije bio je londonski park kamo je 28-godišnji muzičar često odlazio s Danielle.

"Ono što je trebao biti najsretniji dan u našim životima, slomilo mi je srce. Osjećam se kao da sam isplakao ocean i sad sam plutam na pučini.

Nikad nismo stigli izreći bračne zavjete i zaplesati naš prvi ples na svadbi ali znam da znaš da si bila moj cijeli svijet i najbolje što mi se ikada dogodilo", napisao je na Instagramu dodajući da će nositi burmu koju mu je trebala nataknuti na prst kao znak bezuvjetne ljubavi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije