Jedno umrlo, stotine ljudi u bolnicama u Sarajevu: Stižu ozbiljna upozorenja

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

20000 vakcina odbijeno

NABAVITE NAM VAKCINE. ODBILI STE 20 000 VAKCINA. NABAVITE IH ODMAH NESPOSOBNI PRETPLACENICI. NASE PARE SU VAM U BIDZETU. KUPITE TE I NASTAVITE DALJE.

Xy

Nije normalno da pijete ispijate kafe u toku radnog vremena. Da li ste završili medicinu da ispijate kafe.

Koel

Samooo vi na skijanje na planine i bit ce vas na fikrimim respiratorima more

Medicbook

Federalne vlasti i štab nemaju vremena jer imaju svojih ličnih problema a i svi imaju antitijela . Bio je lijep pokušaj u HNK da se još nešto zaradi.

Y

Samooo vi na skijanje na planine i bit ce vas na fikrimim respiratorima more ka Koel Sta si se okomio na skijanje, sjedi i smrdi u kuci.

Fykro

Čuvajte jedni drugima!

Rainytrain

Bit će još i više zaraženih slijedeće sedmice kod djeca koja su krenula u školu raznesu virus kućama!!!!!!

1991 sa

Kako li će tek biti kada se sarajevski osnovci vrate sa obaveznih škola skijanja na koje učenici 6. razreda organizovano autobusima idu od iduće sedmice. Naravno takva skandalozna odluka ministarstva obrazovanja je prošla nezapaženo od strane medija... Nijedan mediji nije problematizovao tu odluku. Nijedan. Djeca na skijališta puna tursita organizovanim autobusima... Zbog nečijih hirova i igrarija da zarade preko budžetskih izdvajanja podobni instruktori skijanja i prevoznici i udovoljavanja pojedincima iz roditelja koji otvoreno pišu po društvenim mrežama da je korona mit. Sve preko zdravlja djece. Sramota

Slava Storonci

"Čuvajte se dragi, moji. Vidite da nikome nije stalo do nas, da vakcina nema. Nosite masku, držite distancu. Ne idite gdje god ne morate." ....i perite ruke. Prosjaci. :)

/ Najnovije