COVID horor u Sarajevu: Vlada i Krizni štab u četvrtak odlučuju o (novim) mjerama

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Modem

Svakako da bi imalo smisla pooštriti mjere ako bi te mjere neko i kontrolisao, a ne da i pored obaveznog nošenja maski 50 % to ne radi, i nema nikakvih sankcija prema takvima. Isto je i sa ugostiteljskim objektima koji i pored određenog radnog vremena i pravila rade i duže, pored policijskog sata cijelu noć ,,tutnje'' automobili i graja. U trgovine ulazi ko kako hoće , redovi pred kasama, naplatnim službama , poštama, .....Ugostitelji nisu svjesni da u njihovim objektima se dnevno može zaraziti više stotina ljudi a sve zbog njihove lične dobiti. Radnici su obično pod ugovorom o djelu ili na kratki određeni period ili nisu ni prijavljeni. Ni policija a ni inspekcije ne rade svoj posao kako treba. Čak i oni svojim primjerima ohrabruju stanovništvo na kršenje mjera.

Ka

Kad mali poltroncici provode fasizam koji im narede. Doci ce i ovome kraj, ali je ovo toliko sranje da ako ne budemo osidili i medije koji su pomohli u provedbi fasizma onda trebamo sutke umrijeti u neimastini a za ostalo cemo lako.

vb

Kad mali poltroncici provode fasizam koji im narede. Doci ce i ovome kraj, ali je ovo toliko sranje da ako ne budemo osidili i medije koji su pomohli u provedbi fasizma onda trebamo sutke umrijeti u neimastini a za ostalo cemo lako. ka Ka Pa mediji i jesu najviše krivi za ovo sranje, ne samo ovdje nego u cijelom svijetu. Klošari koji za 5 klikova izazivaju masovne strahove i stresove. Petparački degenerici.

Cuj po placenom prihodu????

Valjda bi trebalo da zaposlenima drzava snosi plaću, a ne ugostiteljima prihode. Kakvo ludilo! To da mogu radnicima isplatiti minimalce a ostalo "na ruke"?

@MAKTUB

ajde ceto ne seri Sidran je za tebe gromada

Mex

Izgleda krizni stab hoce u izolaciju koliko sam shvatio

Baumgartner

Ide prijavica RAK-u za ove bolesne naslove, dosta je i vas i vašeg sranja više.

Www

SVE ZATVORITI... AKO IZAĐU BA ULICU, UHAPSITI..

F

Fasisti narede, sve budzetlije provode fasizam, mediji pomazu, i Bil gayes je glavni svjetski epidemiolog, a mi svi smo retardirani.

Re: F

Nismo svi retardirani, ali ti fakat jesi. Bez bilo kakve dileme ti si jedan obični debl.

/ Najnovije