Objavljeni su COVID podaci za BiH: Šta je s brojevima za FBiH - greška ili...?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mirko S. Kojotovski

Puko im kavar na centrifugi. U Sarajevu 64 novozaražena a u ostatku FBIH 20.

###

Trebali ste prvo istraziti ovu nelogicnost, pa onda objaviti, da ne brukate Javno zdravstvo FBiH...

.

Nisu oni dužni čuvati obraz javnih službenika koje plaćamo iz poreza. Neka rade svoj posao.

Ig

Igranka traje vec godinu, sad broj ciklusa na 30 i nema zarazenih, pa ako ne bude dobiljno pokusnih kunica za bocu, dizi cikluse na 45 pa opet skok zarazenih.

Ww

NRPISMENOST JE NAJVECA BRUKA ONIH KOJI DAJU PODATKE, ODNOSB9 ONIH KOJI IH PRIPREMAJU ZA STAMPU. OVO JE DOKAZ I POKAZ ODNOSA PREMA JAVNOSTI. TAKAV JE ODNOS I PREMA CIJEPLJENJU. NE POZIVAJU ONE KOJI IMAJU PREKO 75 GODINA, I IMAJU UREDNU APLIKACIJU, VEC PREKO VEZE ONE KOJI IMAJU 70 GODINA. BRUKO OD STABA I ZDRAVSTVA. A INFORMATORI SU IM NEPISMENI, VIDITE IZ BROJKI.

Aaa

NEPISMENOST JE NAJVECA BRUKA ONIH KOJI DAJU PODATKE, ODNOSNO ONIH KOJI IH PRIPREMAJU ZA STAMPU. OVO JE DOKAZ I POKAZ ODNOSA PREMA JAVNOSTI. TAKAV JE ODNOS I PREMA CIJEPLJENJU. NE POZIVAJU ONE KOJI IMAJU PREKO 75 GODINA, I IMAJU UREDNU APLIKACIJU, VEC PREKO VEZE ONE KOJI IMAJU 70 GODINA. BRUKO OD STABA I ZDRAVSTVA. A INFORMATORI SU IM

071

Kao i u svemu drugom, savršena kombinacija patoloških ličnosti, nepismenosti, primitivizma, lažnih diploma i potpune nezainteresovanosti za sve na čemu pojedinac ne može da ukrade javni novac. Sami smo dozvolili da najgori među nama nezasluženo obnašaju pozicije i nose nezaslužene titule. U normalnom društvu bi većina danas odgovornih sjedila u kazneno-popravnom smještaju ili tarlahala na marginama društva, gdje im je i mjesto. I iskreno se nadam da će svi koji su preko reda primili vakcine crknuti, po mogućnosti na ulici.

/ Najnovije