COVID-19: Vlada FBiH naredila uvođenje strožijih mjera

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ala

kuci svojoj pa uvodite potvrde i strozije mjere, pustite nas vise da zivimo

Jazavac ns sudu

Nije vlada,nego mafija.do podne im se sudi od podne razmatraju i kroje planove kakvo ce zlo napravit narodu.

Zeko

Samo probajte uvesti fašističke VPT potvrde. Lijepo vam ide tužba jer vakcinisane koji se mogu zaraziti i širiti zarazu niko ne kontroliše. Samo se igrajte, nećete se dobro provesti. U prostoriji od 100 osoba, 60 vakcinisanih, 20 preboljelih i 20 zdravih osoba, samo jedan vakcinisan može zaraziti 59 vakcinisanih i 20 zdravih osoba koje su dokazale da su zdrave, dok vakcinisan širi zarazu. Probajte ovo uvesti pa ćemo vidjeti ko će koga nosati.

Azazel

Cime se gazda Bake kleo da su respiratori super I da svih 100 komada rade extra....garant Jelkinim guzovima, nije smio pomenuti Parking Papanku

sarajka

krenuo fašizam i kod nas ha?!!!

/ Najnovije