Čovićev HNS obrušio se na SDA: "Saradnja s vama nije moguća"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Apsolutno tocno!

Samo tako, jako i tvrdo protiv ez dee oooo. S njima nema dogovora, to je proslost pokazala, uvijek idu na prevaru, obmanu.A ko nista drugo ¨vrte se u krug¨ da dobiju vremena. Tu stranku samo ignorirat. O dee efu necu ni trosit vrijeme, oni su jos gori jer sve ovo isto rade po komandi iz nooroood znoaa.

Tuner

***

Haha

***

De ba

***

Hahaha

***

N

Jesu sda kriminalci i nesposobnjakovici. Ali sta je sa vama? Da vam milanovic posrzava rezim u rusiji? To ok?

Gh

***

OHR

***

Bosanski katolik ili sinteticki Volkskroater

Sda i bosnje su se mogle tako ponasati decenijama, jer im je sve jedan visoki predstavnik ispunjavao zelje, pa su uvijek mogli dobiti sta zele bez dogovora sa srbima i hrvatima. Sad kad je smit pokazao da nece biti bosnjacka zlatna ribica, shvatili su da se moraju dogovarati sa srbima i hrvatima i sada i oni traze odlazak visokog predstavnika, kao sto to srbi i hrvati svo vrijeme traze. Dakle, da svi visoki predstavnici nisu ispunjavali zelje iskljucivo bosnjama, a na stetu srba i hrvata, dejtonska bih bi zazivjela prije 20 godina, ali joj bosnje nikada nisu dale sansu proglasavajuci je ludjackom kosuljom protiv koje se treba boriti. ka Gh Pitanje je sad.

Robot

Ne volim SDA vjerovatno i vise ne go vi, ali vi kao zaštitnici fašizma i direkni agresori za ovu zemlju nemate apsolutno nikakvo pravo da držite ikakve lekcije ikome

Hercegovac u Bosni

Iran je nama pomogao ,dok nas je HVO ,trpao u logore, i saradjivat ce te ,odnosno u vlasti ce biti koga god narod izabere, narod a ne zapad i vi po svojim zeljama.Ne, nisam za sda,samo mi se povraca od upakovanog fasizma.

komentar

LAZI, LAZI, LAZI ME... TI TO RADIS NAJBOLJE!!

Baton

E tako se to radi,učite vi POLITIČKI KOKOŠARI IZ SDA SDP NIP NS DF I OSTALI.Nema saradnje sa onima koi rade protiv države BiH,koji rade na secesi(ama)koji sarađuju sa sudski dokazanim agresorima sa poštovaocima genocida UZP i ratnih zločinaca kao ni sa onima koji sarađuju sa Putinom...Čović robovlasnik vam drži lekcije sramote jedne.....fuj fuj fuj

mik

uvijek je malo nakaradno i ružno kad UZP morališe svojim žrtvama. Najčudnije mi je da je uspomenuo sastanak sa Iranskim ambasadorom a nije Dodikov orden Putinu. To su ti Čovićevi dvostruki aršini.

Haj opet obrisi

Sda i bosnje su se mogle tako ponasati decenijama, jer im je sve jedan visoki predstavnik ispunjavao zelje, pa su uvijek mogli dobiti sta zele bez dogovora sa srbima i hrvatima. Sad kad je smit pokazao da nece biti bosnjacka zlatna ribica, shvatili su da se moraju dogovarati sa srbima i hrvatima i sada i oni traze odlazak visokog predstavnika, kao sto to srbi i hrvati svo vrijeme traze. Dakle, da svi visoki predstavnici nisu ispunjavali zelje iskljucivo bosnjama, a na stetu srba i hrvata, dejtonska bih bi zazivjela prije 20 godina, ali joj bosnje nikada nisu dale sansu proglasavajuci je ludjackom kosuljom protiv koje se treba boriti.

@bosanski katolik...

Pitanje je sad. ka Bosanski katolik ili sinteticki Volkskroater Ja znam ko sam za razliku od tebe, ja sam srbin, a ti si islamizirani srbin sa krizom identiteta tzv. holidejinac nastao 27.09.1993. u tadasnjem hotelu holiday innu, koji je danas samo hotel holiday i izgubio je jednu zvjezdicu, jer ste i njega vi bosnje upropastili.

/ Najnovije