Čović uputio pismo Palmeru i Eichhorst, evo šta je napisao

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Ocekujemo od vas 19.2.2022.konacno jasne i cvrste stavove. To ce od vas ocekivati zrtvu, a mi, narod smo spremni dijeliti sve nedace na putu za slobodu os ugnjetavaca

Napomena

Je li napisao " čuvajte nam republiku srpsku ", jer to je garant da hrvata vise nikad tamo neće biti.

Nemam

Ocekujemo od vas 19.2.2022.konacno jasne i cvrste stavove. To ce od vas ocekivati zrtvu, a mi, narod smo spremni dijeliti sve nedace na putu za slobodu os ugnjetavaca ka Mostar Za početak hoće li tvoja stara podnijeti neku žrtvu... makar analnu... pita ovaj jedan... ne znaš ga ti..

Smith

Izbora će biti htio to hdz ili ne . Ne moraju ni izlaziti izađe neko drugi i gotovo.

Kakav hajvan! Slavi rusenje Vukovara! Izgubio potpuno kompas! Pomahnito! Alla Selamet!

.

@Mostar

Skini se sa aparata pa u lijepu tvoju!

Kmeeeee Palmereeee

Zayebaliiii meeeeee!

Sta nudite kao kompromis

Jedini nacin da se krene naprijed ograniciti mandate,zabraniti da se u naredna tri izbora zabrani kandidovanje svih koji su ikad i bilo gdje bili birani od 1992.godine te zabraniti izbor penzionisanih ljudi kako bi se mladim ljudima omogucilo da vode svoj zivot kako se nebi kornjace borile za buducnost mladih.

Koel

Poslije izbora u oktobru u dom naroda normalni hrvati zeljko u predsjednistvo ovaj uzp ovac sa svojom garniturom u zatvor na dugogodianju kaznu ako ne pobjegne u maticu

ka Mostar

Ocekujemo od vas 19.2.2022.konacno jasne i cvrste stavove. To ce od vas ocekivati zrtvu, a mi, narod smo spremni dijeliti sve nedace na putu za slobodu os ugnjetavaca ka Mostar one stavove kao i '92-e? 3. korpus vas ceka sa radoscu :)

nasvasta

Aparthejd Stop Fašizam Stop Vjerska diskriminacija Stop .JEDAN ĆOVJEK JEDAN GLAS KOLIKO GLASOVA TOLIKO VLASTI NI MANJE NI VIŠE.

.

Begaj bre lebac ti tvoj idi se zaliti Milancetu u Zg

gost

Ocekujemo od vas 19.2.2022.konacno jasne i cvrste stavove. To ce od vas ocekivati zrtvu, a mi, narod smo spremni dijeliti sve nedace na putu za slobodu os ugnjetavaca ka Mostar Jedva čekam da se usudite

/ Najnovije