Čović uoči sastanka sa predstavnicima SDA: Blizu smo dogovora o Predsjedništvu BiH

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mirza Tvica

čuj hrvatske strane

Near

Blizu ste vi svi da dobijete trajni export iz ove države...

Od e Sejdo u bascu na Poljine

Bookir polako cisti sve da napravi istorijaki dogovor i svede muslimane u Alijin Rezervat. Aferim

Eee

SAMO SVI HRVATI A NE SAMO HRVATI CLANOVI HDZ. HDZ NIJE HRVATSKA VEC JEDNA MINORNA STRANKA.

Sjjeba bak

I ovo malo bijede

JA1

Kad se i mi gradjani budemo pitali za izmjene ustava onda cemo razgovarati. Ti i tvoj haver Bake nemate ovlasti nista da mijenjate. Babo mu je potpisivao pa vidi sta napravi, frankenstajna

NN

Bakir je jasno rekao da on i SDA neve vise vrsiti nikakve dogovore sa Covicem i HDZ-om u vezi izbornog zakona ve da se trebaju sve stranke u Federaciji ocitovati o novom izbornom zakonu . Dakle ovo su tvoje zelje Covicu koje nema nikakve veze sa stvarnoscu !

HEPA

Blizu ste vi zatvoru,ako Bog da!

Qrj

Hocemo i mi koji smo "OSTALI HRVATI" PO TEBI I HDZ-u, da budemo isto tretirani. Necemo da nas izdvajate jer nismo clanovi HDZ.

konstituivni

Šta se vas dvojica kriminalaca imate dogovarati , ta diskusija se vodi u državnim institucijama .

nasvasta

Nisu u SDA toliko ludi da izvrše harakiri sami sebi.

/ Najnovije