Dragan Čović u 3 riječi "odgovorio" zašto nije glasao za sankcije Rusiji

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Zalosno koliku moc ima ovaj ugrozeni LOPOVmoze li ovoj trojici iko stat ukraj vise

Role

Naravno da je pro-ruska i pro-putinsko genocidna politika i ništa više.

gost

Zato on više nikad neće u predsjedništvo. Nadam da će se pokušati odvojiti i napraviti treći entitet, pa da ih istrijebimo skroz..

Guest

Guest Sta bolje ocekivati od ovog starog olinjalog ortodoksnog kamenjarskog cigosa lopova ? Trazi od Boga smrt ili bjezaniju,jer ako ostanes u BiH zakon o lopovluku ce te stici. USA ima svu dokumentaciju / kod njih se nije izgubila/ od Sokola pa nadalje sami su to izjavili nedavno.

nasvasta

Moć ovom nacisti obilato pomažu SDA SBB uhljebljujući i unapređujući simpatizere krivoustog naciste.

222

BECIROVICU, OVAJ ODGOVOR POSLATI SVIM ZEMLJAMA EVROPSKE UNIJE NEKA VIDE PONASANJE HDZ-a.

Habuhabuhabu

Akobogda da i ovaj poludi. Mislim, već je lud ali da poludi u očima slijepe javnosti - predizborne.

TNT

Putuj Evropo Nemoj više čekati na nas Ne pitaj mnogo Dospećes i ti na rđav glas Putuj planeto Super smo se družili Nama je lepo Taman kako smo zaslužili

Pa p...

Pa ima li tko u BiH da zna sve ove ustaške i četničke "bisere" prevoditi na recimo njemački i engleski jezik,a može i još koji pa slati po evropi.Vidite li kako ustaše, četnici i neonacisti milanovic,plenkovic,vucic,dodik i covic sve laži o BiH stavljaju na papir i šalju diljem cijelog svijeta.

Zona@Sumraka

Treba taj dokimet dobro sacuvat, jako je bitan jer se iz njega moze jako puno procitataii doznati. Npr.: Ko je za EU i NATO, ko je za Demokratiju, ko je za MIR, ko je za Civilizaciju, ko je za Antifazizam, ko je kontra cijelog svijeta i na kraju ko su vijerni Putinovi simpatizeri u BiH.

Katy

Ma sta mi imamo uvodit bilo kome sankcije. Jad i cemer. Sankcija smo sami sebi svi skupa.

Viktor

Šta imaju Ukrajinci od vašeg osuđivanja ili neosuđivanja bez konkretne pomoći. Samo laprdate i širite mržnju otrovnim komentarima.

N

Komunjara stara. Na sva zvona vaziti kakav je ovaj hinjavac

TNT

Puhalo je davno jos najbolje opisao g.Legitimnog, kada je rekao: da mi je biti Srbin ko Dragan Covic.

J

Zna li ovaj sdp taliban koliku trgovinsku razmjenu bih ima sa rusijom, posebno izvoz u rusiju i on bi uvodjenjem sankcija rusiji to sve zaustavio? Sa ukrajinom imamo neznatnu trgovinsku razmjenu i sad bi neki hajvan, koji pokusava biti veci biden od bidena uveo sankcije rusiji, znajuci da ce time dodatno ojaditi stanovnistvo bih. Pa ovakve neprijatelje bih treba streljati za primjer.

Cobra

Sta ocekivati od UZP stranke i njenog predsjednika koji je zarobljenike u ratu iznajmljivao da mu rade teske fizicke poslove... ljigav je i on i stranka mu

Nikolica s prikolicom

S neprijateljima Hrvata su i 3 riječi suvišne.

I onda kazu da bosnje nisu sluge okupatora

Bosnje bas hoce da se nadju na listi neprijateljskih zemalja rusije, iako ce time dodatno ojaditi svoj ionako siromasni bosnjacki narod koji rovi po hajfisima. Bitno je samo da vas biden potapse po ramenu i vi se odmah osjecate kao da imate milion maraka na racunu.

/ Najnovije