Čović traži da se u briselski dokument ubace dvije izmjene

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Latko zBrode

Eto u Briselu nisu moglu spavat i čekaju da ti, ćirilićni Bosanski katolik uvjetuješ šta u dokumentu tteba bit a šta izbacit.

Ko ne vidi da je BiH disfunkcionalna drzava, taj je glup ili lud.

Sto se prije raspadne, to bolje, siguran sam da ce sva tri dijela postat male ali funkcionalne drzave koje ce polako pocet napredovat.

Legalni

E,dragi legitimni ti govorio,trazio,uvjetovo ili vjetar nad Neretvom puho,a konj prdio ista je stvar.Prosla baba sa kolacima.Podji na Pantovcak i lezi na prsa onom izajniku hrvatskog naroda,a ruskom agentu milanovicu zvanom stakor,pa mu se isplaci,a onda ce on veceras na hrvatskim nacionalistickim tv postajama zaliti za tobom,jer ovo je adio,adio kozna gdje i ko zna kad,ali u predsjednistvo nikad vise.

Ne plemenima

Cijeloj evropi se gadi plemenski(kostutivnost naroda) ti svoje pa svoje.Evropa je svoje rekla i pomiri se s tim,to ti neče nikad proči.To možes u avganistanu provodit u evropi ne.

Inzinjer

"...Čović i predsjednik SDA Bakir Izetbegović potpisali su 17. juna 2020.godine politički sporazum kojim je usuglašen način izbora vijećnika i broj vijećnika koji se bira po gradskim područjima Mostara, kao i promjene Statuta Grada Mostara..." SDA budale i kriminalci, na čelu sa El-baketom, nam krčme državu sa UZP rušiteljem države i naroda. Pa vi opet glasajte za bakira i SDA. Fino su nam ga upakovali "Jaka SDA - sigurna BiH" Pas mater pokvarenu...

Concierge

Ćović francuska sobarica, pardon briselska

Habuhabuhabu

Sto se prije raspadne, to bolje, siguran sam da ce sva tri dijela postat male ali funkcionalne drzave koje ce polako pocet napredovat. ka Ko ne vidi da je BiH disfunkcionalna drzava, taj je glup ili lud. Već ti je bila HZHB pa je baš bila napredna.

f

Strašno koliko ovom čovjeku iz face izbija zlo. Ni najvećim zločincima, pa ni sadašnjoj izraelskoj vlasti se ne vidi ovoliko zlo na licu koliko se vidi kod čovića. Strašno

Advokat

Ne brinite se ljudi UZP ovci su se samo sebi posrali u usta. Gotovo je! Ovaj poraz moze samo da im ublaži bakir izdajnik koji ce opet nuditi nesto da "relaksira odnose". Treba ponoviti ono sto je rekao Naibu Reis Ulema kada su ga pitali za bakorovu izdaju: "Na mezaru mu se dabogda dušmani relaksirali!". Dobro je i rekao!

Hercegovac u Bosni

Promasen čovjek kao i hrvatska politika prema BiH, doduše Plenković je makar pristojan i ne vrijeđa nikog.

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras !

Ljiljan

Koga nema bez njega se može I mora a 4% se neće ni osjetiti !

Db

Sto se prije raspadne, to bolje, siguran sam da ce sva tri dijela postat male ali funkcionalne drzave koje ce polako pocet napredovat. ka Ko ne vidi da je BiH disfunkcionalna drzava, taj je glup ili lud. Već ti je bila HZHB pa je baš bila napredna. ka Habuhabuhabu<<BOGAMI JE BILA NAPREDNIJA OD SADAŠNJE BIH.U RATNOM VIHORU ZA GODINU JE IMALA I VOJSKU I POLICIJU,VLADU,PRMIJERA I TABLICE I OVCE I NOVCE.PA TI SAD VIDI.

/ Najnovije