Čović se u Zagrebu 'žalio' Plenkoviću zbog raspisivanja izbora u BiH

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Habuhabuhabu

Nismo odavno vidjeli veću pogan. Kad mislim da je to to, još sve više opogani. Uvijek me iznenadi.

Ajde

Je li rekao anemicnom da bi hdz rado oruzjem navalio na bosnjake,ali da mu nedostaje oruzja i ljudstva.Je li kazao plenkovicu i milanovicu da Hrvat nemoze biti onaj tko nije clan hdz-a odnosno hns-a ?

TNT

I sad ce Milanovic po zurnom postupku u Bosnu i tamo Zlim Bosnjacima ocitati bukvicu, pa onda i svim ostalim redom: PIC_u, Visokom predstavniku, OHR_u itd, itd. Cudne su to stvari, imali ste sve aparate u rukama da ubijedite EU ali ostatak planete Zemlje da su Hrvati majonizirani (po nekom vasem misljenju) u BiH od Zlih Bosnjaka. Ali gle Cuda, kao sto vidite Svijet to vidi savim drugacije i pruza i dalje podrsku Zlim i Pokvarenim Bosnjacima. Usalud vam trud sviraci... Covic Predsednistvu BiH moze moze samo ako ce tamo obavljati funkciju Vratara, znaci: nekog ko ce otvarati i zatvarati vrata ispred Predsjednika Komsica, kada bi ovaj nedje kreno ...

SOS

Koji drznik i bezobraznik, glasalo se uvijek po ovom zakonu i bilo sve ok, dok su glasali za njega, a sad bi on zakon po svojoj volji nametnuo po svaku cijenu, e nece moci, vidimo se u oktobru papcino.

Plači, moli...

Bosnu k... boli. Legotimni majmune.

Stvarno

Vjerojatno anemicni premjer Hrvatske nezna slijedece: Da bi covjek bio Hrvat nemora biti clan hdz-a ili hns-a.Da je velika cast kad Hrvata biraju i bosnjaci kao i Srbi.Dali je ikada Hrvat birao Bosnjaka na bilo koju funkciju.Da hdz predlozi recimo profesora Iva Komsica bi li bosnjaci birali i njega.Da li clan predsjednistva mora biti iskljucivo dragan covic ?

Nećeš Razbojniče!

TI smrdo nikad, ali NIKAD u Predsjedništvo BiH nećeš ući! Nećeš razbojniče!

22

NIJE OTISAO DA SE ZALI VEC DA SE LIJECI OD ALHAJMERA I HOCKINSA.

Ljiljan

Konultuj se sa materom pitaj je hoćel u žvalje krivouste ili u šupak!!Tražite NEŠTO što niste dali servima/slugama u maloj posranoj fašističkoj krvačkoj već ste ih pobili I proćerali!

bosanac

Nisi ti čoviču legitimni predstavnik Hrvata,ti predstavljaš samo hercegovačke Hrvate,šta je sa Hrvatima srednje Bosne posavine Hrvatima Krajine,oni nisu legitimni Hrvati?Neće moći,ti si svoje otplesao,strah se uvukao u kosti .Nadam se da će ova drzava profunkcionirati,kao i pravosuđe,i da češ,kao i Dodik,završit u nekom od ,,apartmana,,recimo KPZ Zenica,nadam se

Za bosanca

Kad spomenu KPZ i Dodiga i Čovića, šta je sa Izmetbegovićima svi pošteni. Prvo pometite ispred svojih vrata. Svi lopovi i fašisti samo vi pošteni, to možete prodati ovim stranim pederima još im se dublje uvucite u *** u tome ste velemajstori.

/ Najnovije