Desio se sastanak sa Čovićem koji je Plenković jučer najavio: Ovo su poruke

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Da se Izborni zakon prilagodi politickoj partiji kao sto je HDZ ne treba dozvoliti !!TACKA … U BiH zive i rade pametni i mnogo napredniji,a i obrazovaniji katolici nego je to ovaj Dodikov licemjer …Dajte vise susjedi prestanite izigravat klovnove !!!!!!!!!!

nasvasta

Krivoustog fašistu čeka bolna budućnost

gost

Jadan je taj hrvatski narod kad im je Čović željeni predstavnik

Biden

Izdajnik otišo po savjet

Qq

A STA JE SA COVICEVOM PODRSKOM DODIKU I RS I PROTJERANIM HRVATIMA IZ RS. TO JE VECE OD IZBORNOG ZAKONA.

Hrvat

Covicu mi nismo ovce I ti nisi moj prjesednik nemoj me svojatati otkud ti to pravo mozes biti prjesednik samo svojim clanovima stranke I ko te prati on je zaluto uveo si svoje clanove u depresiju ne znaju sta.rade I sta.hoce zali boze posteni katolika

/ Najnovije