Čović se konačno oglasio: "Ni jedan problem nije riješen sankcijama..."

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

robot

idu sankcije i za tebe, slagao se ti ili neslagao ... hrrrhkrh, pljuc!

.

UZP

Ti

Ti ces prvi biti rijesen sankcijama,previse si se umislio,zaboravljas aluminij,soko,korito rijeke..... sve ce doci nared nema vise gordane da te cuva

Pehlivan

Ćiliričaru, dosta je više i jalovih razgovora. Rezultati razgovora, tebe i ona druga dva smrada, uvijek su isti. Dogovarate se brate, 15 godina. Kompromisna, evolutivna rješenja očigledno ne vode ničemu,što znači da nam preostaju samo radikalni potezi, a sankcije protiv režimskih funkcionera, njihovij jarana i imovine, sigurno to jesu.

Torabi

Ako ikada docekam da ugledam ovog lika iza resetaka, moci cu rahat umrijeti s osmijehom na licu.

Starmo1922

Ne laje ker zbog sela, nego zbog sebe, svjestan je ex Jugos i ćirilćar da je i njemu kraj ako mu Milorad padne. On bi se dogovarao.. Pa 30 godina se dogovarate majmune jedan, mrš u Ćelovinu do kraja života

Ravnopravnost...

...svih naroda ce biti uspostavljena tek kada bude uspostavljena ravnopravnost svakog pripadnika svakog naroda sa svakih pripadnikom svih drugih naroda. To se zove rjesenje suprotnosti izmedju opsteg i posebnog - dakle pojedinac. To ti niti razumijes niti bi prihvatio i da razumijes. Ravnopravnost svih gradjana!

lol

Evo legitimnog.. xD xD xD

Ja

A sto se sankcije tebi uvele ko je unistio alminium kako te nije stid .Ti jadni radnici danas zive od vazduha a ti pun kao brod.

nasvasta

Jest kad imaš bezmude iz SDA,ASDA,SBB kao saveznike.

Faca

Fašista!

KijA

OOOOO VIDI VIDI POJAVIO SE PA DI SI DUGO TE NIJE BILO.....MUDRICA NAŠA DRAGA

/ Najnovije