Čović sa Sabora HZ Herceg-Bosne: BiH nikada neće biti građanska

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

Pa njegove izjave sve govore, sta zeli i kako zeli. Cijeli svijet tezi nekoj ideji gradjanstva samo on zeli torove i podjele. Sta reci, bravo idiote

vb

Ma nije problem. I ti ćeš dobit Izborni Treći al u Limburgu. I opet će 350 000 glasati za Komšića, ne jer vole njega nego jer mrze tebe. Samo nastavi kockoglavi, i tebe čeka budućnost bandita Izetbegovića i Dodika. Uskoro.

Dream about third entity

opet će 350 000 glasati za Komšića, ne jer vole njega nego jer mrze tebe

Bravo

Čova legenda

Југослав Човић

Legenda, ja šta je. Izbornik. Hahahahahaaaaaa

Zong

Ma sa toliko papaka i seljaka i ne moze biti gradjanska. I Jugoslavija je bila zemlja seljobera i gejaka. Nerazvijeni narodi.

Axa

opet će 350 000 glasati za Komšića, ne jer vole njega nego jer mrze tebe

A sto ga zavuce Sejdi DeFektnom

pregazeni zlatni tulipan se nece trijezniti jos dugo

Gost

Kad govorimo agresiji UZP i genocid onda govore da je bio građanski rat. Kako to, kad treba građanska država onde ne može? #pitamzajarana

dP

Ne tako davno Albanci na Kosovu su tražili sličnu stvar. Tražili su autonomiju, da im Beograd ne bira predstavnike. Zbog "pameti" jednog glavonje dobili su državu. Zar mislite da i ovdje neće biti isto ? Osvjestite se, država nam je u pitanju.

Guest

SELJACINA I TOTALNI IDIOT...

Axa

opet će 350 000 glasati za Komšića, ne jer vole njega nego jer mrze tebe

Kazi istinu

Kazi istinu,ne lazi vise narod. Jedino moguca opcija je gradjanska Bih kako takvi kao ti nebi bili robovlasnici vlastitog naroda. Mogu reci da je tebi najvise naskodila ugrozenost hrvata,od obicne fukare koja nije imala ni novo odijelo sada si postao milijarder.......sta bi bilo da nisi ugrozen.

@

Čović sa Sabora HZ Herceg-Bosne: BiH nikada neće biti građanska...NE nego ce biti onakva kako kaze 10% Katolika iz Hercegovine. E to gospodine Evropejcu sigurno nece desiti.

ghost

FASISTO!!! Upravo da bi bili svi isti, BiH mora biti gradjanska. Nema rijeci koja bi tebe opisala, takva gadost jos nije izmisljena.

N

Daj boze da BiH moze biti gradjanska, ali procitajte samo komentare, e pa zato ne moze, jer nece Bakir gradjansku radi gradjana nego zato sto u gradjanskoj vecina odlucuje, . Pa ne moze, nije posteno imati 3 srbina i 3 hrvata koji nikad nisu usli u crkvu i u stvari su ateisti ali se izjasnjavaju tako radi pozicije, i na osnovu njih 6 reci da svi joce. Pa nece, ne znam cemu naduravanje toliko, jasno je, ne moze gradjanska i cao, ajmo dalje, ima sta da se mozemo dogovoriti jer ovako oni mogu vladati jos 60 godina i sta???? A vi sijte mrznju po portalima itd..

Pele

Pa za tebe i nije gradjanska opcija,zato cobane uzmi svoje ovcice i razguli!!

Axa

opet će 350 000 glasati za Komšića

Krotitelj

Ja sam za to da BiH bude nešto slično kao Belgija. Protiv sam toga da bude nešto slično kao Albanija.

Slava Storonci

Od preostalih 99.98% ima neupitnu podršku. Čović je , možemo to komotno reći, jedan od rijetkih političara i diplomata u Bih za kojega možemo reći da je gospodin. Ne mora se podizati glas i mlatarati rukama da se kaže sve što se misli kazati. On to nikad ne radi, za razliku od onih s kojima je prisiljen (za sada) razgovarati. Osjećate li kolika je razlika između njegovih i Komšićevih birača? Nebo i zemlja.

Slava Storonci

PS: S mlataranjem rukama i i s galamom, kao ni s oblajavanjem suparnika, ne dokazuješ svoju moć već nemoć. Čović zna damu nije potrebna podrška marginalaca. Upitajte se tko su ljudi koji su mu "poslali poruku"? Kome su je uopće poslali? VNjemu ne, vljda ovima šta mlataraju rukama. :)

/ Najnovije