Čović protiv raspoređivanja migranata po cijeloj BiH: To ne dolazi u obzir

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

CC

Ne mozes ti Covicu sa Bakirom u cetiri oka razgovarati o izbornom zakonu. Vas dvojica niste kompetentni da donosite bilo kakav zakon. Ova drzava nije vasa privatna drzava, postoji parlament, parlamentarci itd. Zna se gdje se zakoni dogovaraju , a izborni zakon po kome se samo Hrvat iz HDZ-a moze kandidovati za Hrvatskog clana predsjednistva nikad nece biti donesen ni prihvacen od naroda jer nas takav zakon vraca u Feudalizam.

Ddd

Ne mozes ti Covicu sa Bakirom u cetiri oka razgovarati o izbornom zakonu. Vas dvojica niste kompetentni da donosite bilo kakav zakon. Ova drzava nije vasa privatna drzava, postoji parlament, parlamentarci itd. Zna se gdje se zakoni dogovaraju , a izborni zakon po kome se samo Hrvat iz HDZ-a moze kandidovati za Hrvatskog clana predsjednistva nikad nece biti donesen ni prihvacen od naroda jer nas takav zakon vraca u Feudalizam. ka CC JA SAM HRVAT NISAM HDZ I HOCU DA BUDEM TAKO TRETIRAN, A NE DA MI COVIC TO ODREĐJUJE.

Eee

COVICU, NISU MIGRANTI SAMO STVAR FEDERACIJE VEC CIJELE BIH. EU PLACA I TEBI I DODIKU ZA MIGRANTE.

AB

U svakoj drzavi na svijetu migranti se salju u migrantske centre , a ne da se drze na granici ili se vracaju u drzave iz kojih su usli npr. u BiH . Covic ovu stvar presucuje iz ljubavi prema Srbiji . !

OHR

posaljite imigrante kovertitu Zivkovicu u avliju. ionako mu je velika, ima mjesta za sve njih. a sarajevskoj malicioznoj mahali izgleda da jos nije jasno da imigranti nece biti smjesteni u Republiku Srpsku i hrvatska kantone. steta!

Cumbo

Treba ih covicu i dodiku poslati na imanje,brat bratu mogu primit bar 10 hiljada migranata.

ZEUS

U svakoj drzavi na svijetu migranti se salju u migrantske centre , a ne da se drze na granici ili se vracaju u drzave iz kojih su usli npr. u BiH . Covic ovu stvar presucuje iz ljubavi prema Srbiji . ! ka AB Da, tako je. Zasto EU cuti kad Hrvatska i Slovenija vracaju migrante u BiH? To nije po zakonu. I, zasto ove nase gnjide sa kompleksom nize vrijednosti na sve to cute? Ili su placeni da cute? Kad se isilovci jos vise obezobraze jer vide da im niko nece nista, ljigavci mogu dignuti sidro a ostaviti narod da se s njima 'bakce'. Dokle narode trpiti anarhiju u nasoj zemlji?

Taraba

Pa kada je Čović ovoliko pametan neka on riješi migrantsku krizu ali ne na račun Bošnjaka. Nisam ni ja za to da BIH postane migracioni centar ali šta se god pokušalo dvojac je bio protiv sa ciljem degradacije države i jednog naroda.

milosrdje

Je l' ovo bijase katolicka ljubav i milosrdje...Sram te bilo Covicu! Sramotis i nasu vjeru i narod.

/ Najnovije