Čović: Politička prava Hrvata krše se zbog želje za dominacijom Bošnjaka

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Franjo

Krivousti parazit predvodi kastu povlastenih "pravih" hrvata. Budzet i uhljebljena najvise voli. Porodica uzduz i poprijeko, uhljebljena i ususkana. Plate ne trose u bih jer im je sve obezbjeđeno. Taj isti budzet pune obrspravljena sirotinja. Kraj mu dolazi.

nasvasta

Zahvali se bezmudo nepotistićko korumpiranoj SDA pa možeš sa slobode i zaštićen raditi protiv države sijući mržnju .

Franjo 15. 03. 2022. u 16:58:49

đez ba sakibe, kako je nurko jel ti ga turko? javi se ti Jopet pod "franjo", ahahahahahahahaha... takijašku ti mater nabijem na krstaški!

Legitimnost mafije

I sjeverno korejski presjednik je legitiman,jel ti i legitiman dvorac koji si napravio.

Habuhabuhabu

Vječni i neprikosnoveni predstavnik Hrvata se našao da priča o dominaciji. Hahaha

Jole

I opet ti!!ti opet utupio ti jedino hrvat i niko drugi

!

“U Evropi nema mjesta za negatore genocida. Stalno blokiranje institucija BiH i korištenje zapaljive retorke u javnosti vode samo nestabilnosti i kašnjenju u postizanju reformi koje su tako važne za zemlju i bolji život ljude. Poruka za sve vas: Ponavljam podršku za jedinstvenu BiH, suverenitet i teritorijalni integritet BiH i njen evropski put. Mi smo uz BiH, radimo s vama da bi omogućili davanje kandidatskog statusa. Pozivamo vas sve da osigurate funkcionalnu demokratsku zemlju kako bi nastavila s tim procesom. Pozivamo sve strane da štite državne institucije. Razočaran sam što se tiče etičkog diskursa iako ste u ćorsokaku. Mladi odlaze iz zemlje, nemaju budućnost. Hoćete li se napokon fokusirati na ono što je potrebno, društvena kohezija da se poboljša svakodnevni život običnih građana? I hoćete li ukinuti diskriminatorne politike kao što su dvije škole pod jednim krovom?”.

“U Evropi nema mjesta za negatore DA JE fekALIJA INICIJATOR "genocida"!!

JES, TAKO MI DINA I HAKIJE MEHOLJIĆA!

Smrad hinjavi

Davno bio zreo za zatvora! Trebao je EU parlamentarcima ispricati kako je mazno svoju "legitimnu" dokumentaciju iz Suda za svoja krivicna djela!

nisam robot

ja samo hoću * ZATO, ZAVIJEKA LIJEPA NAŠA BOSNA PONOSNA!!!

/ Najnovije