Čović predstavnicima međunarodne zajednice: Molim vas da ovo ozbiljno shvatite...

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

OHR

Čovića staviti pod sankcije.

Fuke

A, gdje ti je jaran Dodik? Ili više niste jarani?

Obavijest

Evidentirano je minimalno sedam (7) radiološko-atomskih incidenata gdje je centralni izvor problema upravo tariguz-ija (tzv. srbija):(1)-černobilska nesreća 1986, (2)-prijetnja ukradenom atomskom bombom u NjuJorku 1995, (3)-raketni napad na reaktor "Krško" u sloveniji 1991, (4)-pokušaj sabotaže u reaktoru "Kozloduj" u Bugarskoj 2015, (5)-šverc i migranata prema reaktoru "Paks" u Mađarskoj 2017, (6)-potiskivanje migranata prema reaktoru "Kozloduj" u Bugarskoj 2018, (7)-ometanje krađom električne energije 2018 iz panevropske električne mreže i elektrocentrala od kojih su mnoge i nuklearne.

Mostar

Pozivamo bosanske hrvate da ne glasaju za hdz jer vodi narod u propast. Samo se sjetite aluminija sokola i ostalih fabrika gdje bi vam djeca radila ali nema sve je HDZ uništio. To ne zaboravite. Hdz je smrt za katoličanstvo to je i papa rekao Ne Hdz u.

Fuke

Ja sam neviđena budala i nacionslistički smrad.

Sasa

Veseli ga sto nakon 12 god narod bira... A HDZ I SDA jedini krivci sto se nije biralo do sad, posebno ustoliceni HDZ.

071

Kad nisu sigurni da tako lako mogu pokrasti izbore, odmah su zabrinuti za neregularnosti.

Drk

Kad nisu sigurni da tako lako mogu pokrasti izbore, odmah su zabrinuti za neregularnosti. ka 071 BRAVO, UPRAVO TAKO. ZBOG TOGA SU I ZAKUKALI I STALNO SU U ZGB. DA DOBIJU PODRSKU NA SVIM NIVOIMA(CITAJ: GLASACIMA)...

Jes

Znate dobro, da svi kradu. Zato niko nikom i ne vjeruje. A i zašto bi! Politika je lopovsko i kvarno zanimanje. Tu nema mjesta za poštene i naivne!

/ Najnovije