Čović otkrio šta je u Neumu zamolio Izetbegovića

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Porfiricus Geneticus

Izgleda da ga je zamolio da mu jednu prouči, jer on nije mogao, izgubio abdest nakon što mu se digao na Eichorstovu!!

nasvasta

Bake što te ofira krivousti pa ti opet daj nešto.

Ljiljan

Svaki puta kada vidim ovo govno sve mu se više žvalje ukrivljuju

Rekaosam

Rekao sam vam da ce Izetbegovic izdat BiH,ali samo zato jer je nesposoban i nije sposoban biti na celu jedne velike stranke.

Nikolica s prikolicom

Preporučio bih vam da odslušate cijeli PRESSING s g. Čovićem na N1. Ako vam ni tada nije jasno gdje su problemi onda vam nikada neće biti jasno. Za svaki slučaj spremite kuferče i pronađite svoje mjesto pod suncem negdje na Zapadu. Mislim na one s razumom, a papagajski mozgovi itako nisu ni za tu gdje su.

Celo

Kriminalac zamolio kriminalca Boze sacuvaj

Black

Fuj bagro!

/ Najnovije