Čović otišao kod Vučića u Beograd da razgovara o Izbornom zakonu

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ovo je dobro

Time je Covic potvrdio svoju inferiornost, inferiornost svoje stranke, i inferiornost politike Hrvatske koja iz njega stoji. Otisao je kod Vucica da ga moli za podrsku hrvatskoj nacionalisticko/separatistickoj politici. Sta ce Vucic traziti i dobiti? Ostatak Bosne, potvrdu srpskog nacionalizma, i potporu njegovoj ideji "srpskog sveta", alias Velike Srbije. A to znaci do linije Karlobag, Karlovac, Vinodolski.

AB

Prepao se ugroženi da ga Vučić ne otkanta poslije razgovora sa Bakirom !

Genocidasi

NE GINE TI KRIVOKLJUNI ROBIJA LJIGAVO USTASKO GOCNO.

11

COVJEK OTISAO PO SVOJE MISLJENJE I DA SE OPRAVDA VUCICU STO JE SUTIO I IZNESE NOVI PRIJEDLOG ZA PODJELU BIH .

PD

Sto bar jednom ne kazu Bosnjaci,Srbi i Hrvati ili Bosnjaci ,Hrvati i Srbi ili Hrvati,Bosnjaci i Srbi ? Ne, nego uvijek Bosnjaci na zadnjem mjestu. E pa Ima Bosne i BOSNJAKA u njoj,bilo PRIJE vas i bice i POSLIJE vas !!!!

?

Moze i ostati tamo, uklapa se super u sistem. Serpa nasla svoj poklopac !

Oko

UZP

071

Ma najbolje mi je uvijek ovo "dogovor tri naroda". Nije, nego dogovor tri kriminalca koji se sakrivaju iza "naroda" i koji odavno nikoga ne predstavljaju osim svojih klijentelističko-mafijaško-provincijskih struktura sa kupljenim diplomama i 50 krivičnih djela po glavi kojima garantuju lagodni život za naš novac, dok se sva tri naroda i svi normalni i obrazovani ljudi masovno iseljavaju.

Ghost

Fasisti marsiraju Balkanom...

Aha

Fasisti marsiraju Balkanom... ka Ghost Tačno, samo ne znam na koga si ti mislio!?

/ Najnovije