Čović ocijenio: "Jučer se vidjelo ko radi zajedno na rušenju BiH"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

GLAS ZA KOMŠIĆA JESTE GLAS PROTIV FAŠIZMA! - Savršeno tačno!

Tuner

Pazi sada kada se Bosnjaci i Srbi dogovore oko uredjenja BiH. Da su zajedno bili u proslom ratu ostalo bi od Hrvatske malo Zagorja mozda.

Hrvat

Cobicu,a zasto ti i tvoj hns nebi predlozili umjesto tebe nekog drugog kandidata,pa mozda ga hrvati ,bosnjaci i ostali izaber,jer tebe nece i vidjet ces da ce Zeljko Komsic dobiti vise glasova nego svi ostali kandidati.Ti si dva puta biran u predsjedniszvo po ovom istom zakonu,a matematika kaze da na proslim izborima za tebe nisu glasali ni svi glasaci hdz-a.Jednostavno nisi popularan i pokvaren si do srzi jer konvertitu koji je bio clan skj i unistio dvije velike kompanije (sokol i aluminij) ljudi nemogu vjerovat.Mnogi jedva prezivljavaju,a ti imas vise nekretnina od ijednog politicara Europe pa cak vise i od dodika.

gost

dragi čitaoci jedan vozi u suprotnom smjeru, na šta će Čović: šta jedan, svi :)

Radnik

Hdz paraziti metastaziraju. Sve im se treba vratiti sto drugima rade i sto su radili.

BiH

GLAS ZA KOMŠIĆA JESTE GLAS PROTIV FAŠIZMA! - Savršeno tačno!

A sta je tvoja kljusina bevanda cekala dosad gdje je budzet

...

Amir

Kad bi promjenili izborni zakon i opet bi izgubio i opet mu nebi valjalo. Hrđavom svaka dlaka smeta

AsAsova

Pazi sada kada se Bosnjaci i Srbi dogovore oko uredjenja BiH. Da su zajedno bili u proslom ratu ostalo bi od Hrvatske malo Zagorja mozda. ka Tuner Uopste nam nije trebala Hrvatska nit neki komad neke druge drzave, to sto ti sanjas nije se moglo desit ni u ludilu.. Mi samo zelimo svoj mir i dobre stare komsije umjesto ovih fasista.. Mozemo se samo svi zajedno dogovorit i da konacno naucimo da budemo LJUDI, sve ostalo je jako lose za nasu djecu.. Nikakvi dogovori ovih ili onih.. SAMO posteni, sposobni, ambiciozni i kreativni ljudi, sa idejama za bolje sutra mogu nesto uradit, ovi papci, primitivci, lopovi treba KONACNO po zatvorima da budu.. A ko je koje vjere nek se zadrzi u kuci..

Tango

Ko o cemu *** o postenju....

Uljudbeni

Dr opet mlati Q-cem po gloginjama.Zbiljnostima poviesnog bespuca.

tonk19

Pa ti i Dodo. Sad kad su ti ste mi na rep ej žigova. Sad su ti svi krivi što su te osujetili u paklenom planu i što ti se plan izjalovio. Čoviću najbolje ti je da se sam povučeš i ne budeš osramocen porazom jer te ni hrvati ne žele za predsjednika. Omladina a i stariji odlaze u bijeli svijet. Još malo pa neće nas više ni biti ni u Bih a ni u HR.

Bos-Sa

Pitam se,znaju li gradjani Hrvatske da ih HDZ BiH pljacka i da oni imaju veca primanja,negoli Hrvati u svojoj zemlji,a usput pljackaju i nas u BiH.Imaju razradjenu metodu,kao sto su imali razradjenu metodu logora u ratu.To je daleko od demokratije

N

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije