Čović o lobiranju Plenkovića, izborima i 'drugom bošnjačkom članu Predsjedništva'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Tango

Ocigledno je da je LAŽ vrlo moćno oružje u politici. HDZ separatisti odlično kopiraju svetosavske teroriste.

Željo

Bevanda profesionalac. I ne bio kada od kraja rata broji i vrti narodne pare. Ukoliko kulminiraju nepravedni pritisci od zapadnih susjeda , BIH bi se mogla okrenuti i u drugom smjeru . A onda bi bilo svašta.

Guest

*** svaki dan u svaki otvor.

Guest

Jasno nam je sada kako rekoše hrvatski analitičari da si u opozicionim razbijačima u federaciji našao sebi pomoć kako bi ušao u predsjedništvo da ostvariš ruske ciljeve.Gospoda su to već dokazala na djelu u Srebrenici i Mostaru.

Objektivan i nepristran

Samo pogledajte komentare ovdje i ako ste normalni, uvidjet cete da su Hrvati u BiH zaista ugrozeni. To je siktanje, pljuvanje otrova, otvorena mrznja, psovke, prijetnje, zato kazem dugi su puti do gradjanske BiH, a podosta Muslimana ih pravi sve duzim... Zato, iako bih ja zelio i volio gradjansku BiH sa jednim predsjednikom, bez entiteta, i s jednom jedinom nacionalnoscu "Bosanac", to su puste zelje, bojim se neostvarive. Realnije je ipak ucinit jos taj napor i razdvojit se, iako je tesko. Boli svakoga nesto ostavit kod onog drugoga (a morat ce!), ali boli ovo jos vise morat skupa zivjet s nekim ko te mrzi.... I brakovi se rastavljaju, a ispocetka je bila ljubav, hajmo se lijepo razic u miru.

Bosanac

Bevanda je pedofil i covicev glavni lopov majke im ugrozene Rvatske

Hos treci hos moj qurac,hos u Predsjednistvo hos moj qurac,pljuc!

.

222

Budala je onaj ko tebe bolesnika bira a LAZES DA JE SVE NEREGULARNO JER TEBI, BOLESNICINA LJUBICU, ANAMO ONOM MINISTRU FINANSIJA, PA KARAMATICU, CVITANOVICU NE ODGOVARA JER NE BI MOGLI KRASTI I PROVESTI BUGARSKI VOZ. .

/ Najnovije