Čović o Izbornom zakonu: "Do kraja januara ćemo sve žavršiti, Schmidt ne treba reagovati"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Boske

To misliš ti legitimni skretničaru toka Radobolje.Oni u koje se ti uzdaš nemaju kapacitet za tako nešto. Nećete imati dovoljno ruku za izborni zakon koji si ti pripremio a kojim bi osigurao vječno mjesto za HDZ u vlasti.Danas je bilo govora i o tome da se trebaju ukinuti presude suda BiH jer je predsjednik suda u zatvoru ,ok. ali onda prvo ukinite mmanji entitet jer su njegovi tvorci svi u zatvoru sa pravosnažnim presudama pa čak i za počinjenje genocida.

Panzer

***

Panzer

****

Zubić vila

Samo da dočekam dan kada ćeš biti sklonjen sa političke scene, a bilo pošteno i da budeš zatvoren.

Peti sekretar SKOJa

Gospodine Čoviću, uzalud pokušavate govoriti o tome da gospodin Šmit, Visoki predstavnik u BiH ne treba ništa donositi od Zakona. Pa dosta više! Vi vrlo dobro znate da ako g. Šmit ne reaguje Vi ste onda donji, jer ako ne bude nemate onda razloga dizati galamu i kukasti kako su Hrvati ugroženi itd a i sami znate da nema šanse da se Vi dogovorite sa bilo kim jer Vam i to stanje odgovara! Znate Vi vrlo dobro o čemu se radi i samo kupujete vrijeme. Svjesni ste da je Bakir I skinut sa scene i da ste Vi na redu a poslije Vas i g. Dodik. Zato molim Vas ostavite se više te priče o nelegitimnom predstavljanju Hrvata. Otkud Vam to pobogu? Zar svaki Hrvat mora biti iz Hercegovine i u HDZu da bi bio legitiman. Oprostite mi, ali ja kao čovjek i osoba imam pravo da budem ili ne ubilo kojoj stranci a da se izjašnjavam kao Hrvat jeli tako. Vi ste zaboravili na Hrvate iz Posavine i središnje Bosne i nemate pravo nekome reći da li je Hrvat ili ne ili da li je katolik manji od vas ako vi tako ne kažete. Izvinite ali ovo Vam nije aparthejd da samo Vi i niko drugi ne može biti Hrvat dok to Vi osobno ne potpišete i odobrite.. Ta vremena su prošlost i molim Vas povucite se na vrijeme dok nije kasno i ušutite se više u Vašem dvorcu ili dvorcima koje ste pokupovali i napravili od tetkinog nasljedstva iz Amerike. I još samo ovo, ako Vam Dodik dozvoli!

Redoslijed

Gospodine Čoviću, uzalud pokušavate govoriti o tome da gospodin Šmit, Visoki predstavnik u BiH ne treba ništa donositi od Zakona. Pa dosta više! Vi vrlo dobro znate da ako g. Šmit ne reaguje Vi ste onda donji, jer ako ne bude nemate onda razloga dizati galamu i kukasti kako su Hrvati ugroženi itd a i sami znate da nema šanse da se Vi dogovorite sa bilo kim jer Vam i to stanje odgovara! Znate Vi vrlo dobro o čemu se radi i samo kupujete vrijeme. Svjesni ste da je Bakir I skinut sa scene i da ste Vi na redu a poslije Vas i g. Dodik. Zato molim Vas ostavite se više te priče o nelegitimnom predstavljanju Hrvata. Otkud Vam to pobogu? Zar svaki Hrvat mora biti iz Hercegovine i u HDZu da bi bio legitiman. Oprostite mi, ali ja kao čovjek i osoba imam pravo da budem ili ne ubilo kojoj stranci a da se izjašnjavam kao Hrvat jeli tako. Vi ste zaboravili na Hrvate iz Posavine i središnje Bosne i nemate pravo nekome reći da li je Hrvat ili ne ili da li je katolik manji od vas ako vi tako ne kažete. Izvinite ali ovo Vam nije aparthejd da samo Vi i niko drugi ne može biti Hrvat dok to Vi osobno ne potpišete i odobrite.. Ta vremena su prošlost i molim Vas povucite se na vrijeme dok nije kasno i ušutite se više u Vašem dvorcu ili dvorcima koje ste pokupovali i napravili od tetkinog nasljedstva iz Amerike. I još samo ovo, ako Vam Dodik dozvoli! ka Peti sekretar SKOJa Jedino Vam raspored "istiskivanja" nije dobar. Bake je istusnut, Dodik se istišće, a ovaj mišonja trenutno šuti i čeka istis

------‐------------'

Lijepe riječi su ukras!

Dfg

Gospodine Čoviću, uzalud pokušavate govoriti o tome da gospodin Šmit, Visoki predstavnik u BiH ne treba ništa donositi od Zakona. Pa dosta više! Vi vrlo dobro znate da ako g. Šmit ne reaguje Vi ste onda donji, jer ako ne bude nemate onda razloga dizati galamu i kukasti kako su Hrvati ugroženi itd a i sami znate da nema šanse da se Vi dogovorite sa bilo kim jer Vam i to stanje odgovara! Znate Vi vrlo dobro o čemu se radi i samo kupujete vrijeme. Svjesni ste da je Bakir I skinut sa scene i da ste Vi na redu a poslije Vas i g. Dodik. Zato molim Vas ostavite se više te priče o nelegitimnom predstavljanju Hrvata. Otkud Vam to pobogu? Zar svaki Hrvat mora biti iz Hercegovine i u HDZu da bi bio legitiman. Oprostite mi, ali ja kao čovjek i osoba imam pravo da budem ili ne ubilo kojoj stranci a da se izjašnjavam kao Hrvat jeli tako. Vi ste zaboravili na Hrvate iz Posavine i središnje Bosne i nemate pravo nekome reći da li je Hrvat ili ne ili da li je katolik manji od vas ako vi tako ne kažete. Izvinite ali ovo Vam nije aparthejd da samo Vi i niko drugi ne može biti Hrvat dok to Vi osobno ne potpišete i odobrite.. Ta vremena su prošlost i molim Vas povucite se na vrijeme dok nije kasno i ušutite se više u Vašem dvorcu ili dvorcima koje ste pokupovali i napravili od tetkinog nasljedstva iz Amerike. I još samo ovo, ako Vam Dodik dozvoli! ka Peti sekretar SKOJa BRAVO, ZA COVICA SU HRVATI SAMO HDZ I ONI KOJE ON HOCE DA BUDU NJEGOVI. ZA NJIH JA I SU DRUGI HRVATI NISMO. E NECE MOCI...

***

***

Seydo, bye-bye....

Sretno u ropotarnicu povijesti. Ili kako bi ti rekao: hairli u staro gvozdje historije. Zivio!

Tasko

TESKO NARODU KOJI ZA VODJE IMA COVICA O DODIKA

Moj ti

TESKO NARODU KOJI ZA VODJE IMA COVICA O DODIKA ka Tasko Al zato ko ima Baketa... jel to? Što njega preskoči?

/ Najnovije