Čović: Ne sumnjajte da će hrvatski narod uvjerljivo uvjerljivo dobiti izbore

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

raddionsarajevo

Jeli ovaj Bh državljanin???

MUJAGA

Jeli ovaj Bh državljanin??? ka raddionsarajevo ETO TEBE CE PITAT GDJE CE PUTOVAT JESULI BAKIR DZAFEROVIC KOMSIC NOVALIC DRZAVLJANI BIH

Haha

Dragan računa da će ga Hrvati nagraditi na izborima nakon što je preveslan od Zapada. Zanimljivo.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Zeljko Komsic

legitimni, stekli se uslovi za izbore, a? hahahahaha ZELJKO KOMSIC

Yebo ti svoju mater kad se krijes iza naroda! Yedino te hercegovacki škutori priznaju za lidera! Pravi bosanski hrvati u ostatku BIH ne drze do tebe!

.

TNT

Ako su Hrvati izloženi majorizaci u BiH onda to samo može da bude od strane HDZ ili Hrvatskog narodnog sabora BiH. U Hrvatskoj kazu upravo to ... naravno neki da to kazu neki drugi Hrvati, Hrvati slobodnog i realnog uma ...

Guest

Ništa ga ne razumijem što govori,mora da mu se izlizao papir na kojemu je napisan tekst.

snovi

Sanjas svoje izbore u Hrvatskoj.

gost

Naravno da hoće, ali sa Željkom Komšićem na čelu. Jer on je jedini pravi hrvat, koji voli svoju domovinu...

Tuner

Chetalj sa kamenjara. Lafo katolik

Ne moze hrvatski narod u BiH dobit izbore nikako dok ga preglasavaju, zato sto smo previse iselili da bi mogli na brutalno nadglasavanje...

Ali nek si ti moj Dragane napomenuo " i ono što je dogovoreno zagovara i naša sestrinska stranka - hrvatski HDZ", te dolje nize i Plenkovica, jer je iz tvoje "sestrinske stranke", a onog ko u zadnje vrijeme UBJEDLJIVO NAJVISE CINI za BiH Hrvate, njega si izostavio?? Daj, budi jednom covjek, pa reci ko iz RH podrzava mlako, a ko snazno... Taj koji se trudi, NIJE IZ "SESTRINSKE".

Nikolica s prikolicom

Mislim da će Čović s ekipom pobijediti s većinom kakvu do ovih izbora nikad nije imao. Rijetko viđen intelektualac među beha političarima. Nije na sramotu ni svoga naroda, a koliko vidim ni države. Iskreno sebi priznajte da su neki drugi ono baš sramota, da je čak i meni neugodno slušati ih, pa i gledati, ako baš hoćete. Nećemo ih imentovat. :))

Aaa

ZASTO NE KAZES POSTENO DA SU KRIVCI ZA NEFUNKCIONISANJE TI I DODIK A NE BOSNJACI ILI MUSLIMANI KAKO KAZE TVOJ DODIK. I DA SI PO ISTOM IZBORNOM ZAKONU TI BIRAN DVA PUTA. TO KRIJES KO ZMIJA NOGE.

234

Čović: Ne sumnjajte da će hrvatski narod uvjerljivo uvjerljivo dobiti izbore RADICE BUGARSKI VOZ...

Vecinski

glasaci ce dobiti izbore,kako god se zovu.Mozda se zato Chirilichni hrabri,da odagna utemeljeni strah?!

Db

Za ovog ugrozenog rvata samo ce krepani rvati glasat zivih rvata nema jedva 1000 izumiru ugrozeni rvati u Bosni ka Bosanac TJEŠI SE AKO TI JE TAKO LAKŠE!!HRVATI ODUVIJEK MIGRIRAJU I SELE NA NEŠTO DA IM JE BOLJE U ŽIVOTU OPCENITO, A TI CUCLAJ NARGILU.ETO TI BAKIR PA UŽIVAJTE

Naravno

Naravno dobit ce i Hrvati mnogp mjesta u parlamentu,ali ti covicu nisi Hrvat i zbog toga neces biti pobjednik nigdje osim u svo selu zli dolac.Mozes mislit zasto mu se selo tako zove.I,da Hrvati mogu biti,a da nisu dio tvoje stranke,pa ma kako se zvala.

Guest

Guest Kako mi ovaj ortodoksni kamenjarski lopov krivousti cigos ide na zivce. Hoce jos da krade malo mu zemlje na grobu bilo jado gladni.

Guest

Guest @ Nikolica sa prikolicom Nece on ni docekati izbore kao ni ona druga dva lopova. To ce iza brave na redaljku izmedju sebe. Jedino ako ne dobiju za lovu znak bjezanije.

tonk19

Hoće ako ih lažiraš kao i uvijek. Mi hrvati tebe ne želimo a ti se stalno nama namećeš kao legitimni. Ima i drugih hrvata koji su više legitimni od tebe ali ti ko Putin ne daš nikome ni da pomisli da bude legitiman. Ti si nas majonizirao u BiH i hoćeš da si vječni vladar nas Hrvata, ma malo sutra. Bilo koji hrvat sa hrvatskim predznakom koji će se kandidirati za predsjednika će biti moj legitimni a ne TI

/ Najnovije