Čović nakon pisma Blinkena: Sve je na nama, oni samo mogu pomoći...

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

cova

A sad brzo na posao: gradjanska Bosna, jedan Predsjednik, primjena svih presuda Evropskog suda, ukljucujuci i onu posljednju, pok. Pudarica, svim gradjanima sva politcka prava na svakom pedlju bih zemlje, svi biraju sve,...a bice toga jos. Da ne zaboravis: rasformirati sve nacionle stranke

Ne ne ne

Nije tacno, lazes i izvrces pricu. Neces promijeniti izborni zakon na nacin kako tebi odgovara. NECES COVICU!!! Ti ces prvi past ispred svoga stada jer zagovaras plemensko uredjenje. Upravo gradjansko uredjene je spas za nas I tako ce biti. Ovo je I moja domovina I necu dozvoliti, po bilo koju cijenu!!!

SDA je jedini kocnicar svih pokusaja koji idu

na njihovu stetu, kao ratnog gubitnika. Bez korjenite promjene u bosnjackom korpusu nema napretka BiH. Dejton su napravili Amerikanci i jasno su rekli NE djamijskim nacionalistima. Ustavne promjene je pokrenuo Alija 2000 godine kada je uveo “konstutivnost” i sad ce doci do promjene Izbornog zakona i tacka. Biranje Bosnjaka i Hrvat za Presjednistvo u Parlamentu FBiH. Opstrukciji Bosnjaka i kuknjavi je SAD dosao kraj

dP

Nije tacno, lazes i izvrces pricu. Neces promijeniti izborni zakon na nacin kako tebi odgovara. NECES COVICU!!! Ti ces prvi past ispred svoga stada jer zagovaras plemensko uredjenje. Upravo gradjansko uredjene je spas za nas I tako ce biti. Ovo je I moja domovina I necu dozvoliti, po bilo koju cijenu!!! ka Ne ne ne A tebe ko neko pita za mišljenje ? Ne budi smješan, mani se mokrih snova.

Gdje su oni debili koji su zvali “cika Bidena”?

povratak Dejtona na svim nivoima i kraj SDA sadaka-zrtva politike

Nisam@Robot

Čović nakon pisma Blinkena: Sve je na nama, oni samo mogu pomoći...da tako je na zalost ali i tome ce doci kraj, nadam se brzo.!! Niko nije lud svijet vidi da se vi ne zelite dogovoriti i da vas samo zanima podjela i nista vise.!!

2

SVE STO JE U TVOJIM RUKAMA, PROPADA.

/ Najnovije