Čović najavio teritorijalnu reorganizaciju BiH ako Schmidt ne nametne izmjene Izbornog zakona

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Anthony

***

No name no name

Lijepe riječi su ukras!

More kako nemere

****

🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

***

Miki

***

Haško

Advokat koji je oslobodio Antu Gotovinu kaže, pošto je Ustavni sud BiH presudio da je izborni zakon na štetu Hrvata, znači da je protuustavan. Zato, ako se ovi izbori održe po njemu biti će nelegitimni i Hrvati mogu poništit Dejton i ići na treći entitet, zato jer su im pregažena Ustavna prava, a koje jamči i taj Dejton...a ovaj je advokat pokazao da dobro zna svoj posao.

I treba trazit.

Lijepo, mirno, zakonski, diplomatski, kako je predvidjeno MEDJUNARODNIM PRAVOM formulirat zahtjeve. Nek se evidentiraju. Sto duze stoje evidentirani, vece su sanse da se jednog dana rijese mirnim putem. E sad, ako se bude suoceno s nepopustljivim fasizmom, onda ce se jednog dana morat uvuc glava u ramena, zubi stisnut, pa i Hrvatska mora tu pomoci, pa ce se rijesit kako bude moglo, jbg... Uvijek treba 100x preferirat mirno rjesenje, ali ima situacija kada ne ide. Primjer je bila 1991. Mirnim putem smo samo mogli postat prosirena Srbija, dakle, nekad moras glavom kroz trnje. Pa cemo ako bude trebalo izgurat i tog vraga.

Pomirba sa sudbinom

Krvati moraju pogledat sebi u oci i prihvatiti istinu da jednom moraju platiti svoju pokvarenost. Niko im nije kriv. Sve su na papiru dobili, ali ce na kraju ispasti najveci gubitni i za to mogu kriviti samo sebe.

Pravda

**** vam Vitez majku.

NB

Treba mu dati pola rs-a! Svakako je jaran sa Dodikom.

Srbija

Bosna mora biti s 3 Republike uz mijimalne nadleznosti iz centra. RS ukida vojsku na svojoj teritoriji, Srbija preuzima zastitu RS

Mislis da plate sto su ti napravili Bosnu prije 14

Krvati moraju pogledat sebi u oci i prihvatiti istinu da jednom moraju platiti svoju pokvarenost. Niko im nije kriv. Sve su na papiru dobili, ali ce na kraju ispasti najveci gubitni i za to mogu kriviti samo sebe. ka Pomirba sa sudbinom ............ vijekova, da sada mozes da glumis baliyu? A zapravo si isto Hrvat unazad par koljena.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Sbk

Imas svoje kantone u hercegovini i snjima upravljaj.uBosni nemas sta trazit,niti ces dobit.

Ser

POCEO JE BOLESNIK ALHAJMERA I HOCKINSA S DA O PRIJETI UZ BOLESNE LJUBICA, KARAMATICA BEVANDU I MNOGE IZ HDZ. ETO COVJEKA KOJI ZAGOVARA EVROPU, PRIJETI RASCJEPOM. FUJ C O V I C U, F U J.... EVROPO...

Bosanac

***

Boske

Čovke nemoj vjere ti samo ponovo aktivirati Dretelj i Heliodrom,vi ste ravnopravni samo kad Bošnje stavite u logore i kad vam HV priskoči u pomoć.

MEVLID

SLAVA BOSNI

Horvat

Nemoj Dragane Bog ti dao pa da ti EU USA udari sankcije radi na stabilizaciji a ne ko Milorad na disoluciji fino sa Bošnjacima

Jedva cekamo taj dan

Lijepo, mirno, zakonski, diplomatski, kako je predvidjeno MEDJUNARODNIM PRAVOM formulirat zahtjeve. Nek se evidentiraju. Sto duze stoje evidentirani, vece su sanse da se jednog dana rijese mirnim putem. E sad, ako se bude suoceno s nepopustljivim fasizmom, onda ce se jednog dana morat uvuc glava u ramena, zubi stisnut, pa i Hrvatska mora tu pomoci, pa ce se rijesit kako bude moglo, jbg... Uvijek treba 100x preferirat mirno rjesenje, ali ima situacija kada ne ide. Primjer je bila 1991. Mirnim putem smo samo mogli postat prosirena Srbija, dakle, nekad moras glavom kroz trnje. Pa cemo ako bude trebalo izgurat i tog vraga. ka I treba trazit.

/ Najnovije