Čović: Na snazi je pokušaj da se neko sotonozira zbog proračuna

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kontam nesto...

Kako majmunizirati majmuna...on je vec majmuniziran..

Covjek

Ti si jedns od tri SOTONE k9je obicnom narodu u BiH zagorcavaju zivot, ***

Objektivan i nepristran

BiH ce uc u EU kada to bude EU znacajnije nego "deverat" sa lokalnim BiH-problemima, a koji su golemi... Mogli bi eventualni dogadajaji u skoroj buducnosti propulsirat BiH u EU! Tu prevashodno mislim na eventualne aspiracije Rusije da Bosnu uzme pod svoje... Vidjet cemo.

Razvodnjeno vino

E gdje nađe ime Sotona svom drugu.

Gospodine...

...Covicu, postovani...Niste vi krivi. Krivi su vasi savjetnici koji su vas pogresno ucili sta su 'evropske vrijednosti'. Problem je u Sveucilistu na kome rade ljudi koji sa znanoscu, mislim evropskom, nemaju nikakve veze. Najzad, mogli biste i vi sami nesto procitati...da vas oni ne obmanjuju...

hahaha

Kakvo je ovo đubre od čovjeka. Ne mogu da shavtim zašto se hrvati lože na njega kad ima normalnih mimo hdz-a

Objektivan i nepristran

Kakvo je ovo đubre od čovjeka. Ne mogu da shavtim zašto se hrvati lože na njega kad ima normalnih mimo hdz-a ka hahaha KO SE LOZI NA NJEGA, jesi ti lud? Mi samo necemo djubre, djukelu od covjeka koji je toliko los da ga se vlastita obitelj javno odrekla. A ovaj nas ne zanima ni pod razno. Ja bih radije da me Musliman ili Srbin zastupaju nego ono g*vno.

Porfiricus Geneticus

Ma ko je inače uopšte dao ovlasti ovim majmunima na vlasti da predstavljaju narod, demokratija?? Oni narod ubjede da ih izabere i onda ovako decenijama sisaju krv, živce dok taj isti narod pljačkaju, zavađaju i zaluđuju. Još nam sad predviđaju i ratove, glad, zimu itd. A ako nas uvedu u nekakav treći da li su sigurni da će ga preživjeti?? Mislim, toliko su omiljeni da će im svi njihovi glasači biti katili. Svima ovim parazitima i na lokalnom i svjetskom nivou.

Stern

Samo blokade. U nato ili eu bih nikad nece, dok je hrvatske. Fasizam prema bih hrvatima mora prestati. Covicu, cijela HB je za tebe.

Porfiricus Geneticus

>>Samo blokade. U nato ili eu bih nikad nece, dok je hrvatske. Fasizam prema bih hrvatima mora prestati. Covicu, cijela HB je za tebe. ka Stern<< Eto blokirajte bijednici, pišam vam se na vašu HB, zločinačku tvorevinu UZP, i na Čovića i Milanovića, da Bog da vas njihov nalogodavac napao, pa ćete onda tražiti pomoć... Đubrad rasistička!!!

@Objektivan i nepristran

Kakvo je ovo đubre od čovjeka. Ne mogu da shavtim zašto se hrvati lože na njega kad ima normalnih mimo hdz-a ka hahaha KO SE LOZI NA NJEGA, jesi ti lud? Mi samo necemo djubre, djukelu od covjeka koji je toliko los da ga se vlastita obitelj javno odrekla. A ovaj nas ne zanima ni pod razno. Ja bih radije da me Musliman ili Srbin zastupaju nego ono govno. ka Objektivan i nepristran<< Činjenica je da ga 80% BH Hrvata podržava i članovi su hdz-a, umijesto da vas predstavlja neko od normalnih hrvata, kojih sigurno ima. Onog momenta kad vas takav bude predstavljao, imat ćete svog člana predsjedništva. Nije Željko bitan, bitno je samo da ne bude ovaj zlonamjerni kriminalac, nego normalan čovjek koji voli svoju državu i ne radi s genocidašima na njenom rušenju. .

gost

>>Samo blokade. U nato ili eu bih nikad nece, dok je hrvatske. Fasizam prema bih hrvatima mora prestati. Covicu, cijela HB je za tebe. ka Stern<< Nikad Čović neće u predsjedništvo, to budi siguran. I jedini fašizam je onaj koji propagira hdz, al vi ste sljepi da to vidite.

;)

>>Samo blokade. U nato ili eu bih nikad nece, dok je hrvatske. Fasizam prema bih hrvatima mora prestati. Covicu, cijela HB je za tebe. ka Stern<< Kako stvari stoje Hrvatska bi mogla biti prva država koja će biti izbačena iz EU.

Boom

Kakvo je ovo đubre od čovjeka. Ne mogu da shavtim zašto se hrvati lože na njega kad ima normalnih mimo hdz-a ka hahaha Pa isto što se Srbi i Bošnjaci lože na Dodika i Bakira sve je to isto

N

Vidi ti proevropskog cetnika. Ko on ce na deblokadama raditi.

bosanac

Ja sam davno rekao,da si ti najveći lopov na Balkanu,sada ti se vari kreč u guzicu,strah od gubitka izbora i gubitka vlasti u HDZ-u,jer ako ispadneš iz igre,a pravna država če profunkcionirati,završit ćeš ko Sanader,inšaalah

/ Najnovije