Čović: Moramo se okrenuti budućnosti, rasterećeni prošlošću i pragmatično djelovati

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ananassanana00@proton.me

S tobom i takvima nikad!

Namidak

Kad vas Hrvate otjeramo iz BiH onda cemo zivjeti normalno. Kad budu postojali Bosnjaci Katolici onda cemo funkcionisati, dok god ste hrvati za nas nema smiraja.

Ljubi

ga Njofra, ****** krivousta.

.:.

Baš me interesuje da li bi te Mosad potražio... Da jevrejima predložiš da budu pragmatični i da zaborave Aušvic napr..

Mario

***

Ok,

...poslije sljedecih izbora, ministarstvo pravde, kao i finansija ce pripasti nekom drugom. Za promjenu, i pogled u buducnost.

Ne slazem se sa njim.

Oko tzv. agresije na Ukrajinu.

Zasto me tjeras da budem katolik?

Kad vas Hrvate otjeramo iz BiH onda cemo zivjeti normalno. Kad budu postojali Bosnjaci Katolici onda cemo funkcionisati, dok god ste hrvati za nas nema smiraja. ka Namidak .................;;;; Je li ne smijem biti npr. ateist?

Bosanac

***

nasvasta

Zahvali se SDA pa nisi u prdekani.

&

***

Bosanac

Neboj se psa dodika koji laje ovog psa se treba bojat

***

Lijepe riječi su ukras

Ja sam

Naša budućnost podrazumijeva da takvi kao Čović budu tamo gdje im je odavno mjesto. Daaaaleko od svake fotelje. Iza rešetaka po mogućnosti.

/ Najnovije