Dragan Čović: Jedino još hrvatski narod želi BiH, ne smijemo biti naivni

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Gdje bi šahovnica bila zastava.Ko te nezna fašisto zahvali se SDA SDP SBiH pa si na slobodi .

hrkljus

"Zbog toga mi uvijek trebamo biti spremni" kaze Covic- mozda ZA DOM!?

chim

Šta ba baljezga ova kockoglava budala? Isprdio ko stari magarac ......

?

"Инжињер стројарства Драган Човић" .... Kome ba??

Latko zBrode

Znate šta ljudi, petak je, mubarek dan, a da nije a što bi mu se nakitio majko moja. Pobrojao bi mu sve do devetog koljena. Sabur, šuti Latko narod će skontat.

Mostar

Nasa je OBVEZA vratiti Herceg Bosnu, sa islamisticko teroristickim strankama ocigledno nikad i nije bio moguc dogovor. Narod je 1000 % za to!

S

Koliko puta sda talibanima treba ponavljati da je bih odavno podjeljena, samo vi to ne zelite prihvatiti? Tamo gdje se vijori srpska zastava-to je srpsko, tamo gdje je hrvatska zastava-to je hrvatsko, a bosnjacko je samo ono gdje stoji zastava s ljiljanima lazne armijebih tj. bosnjacke mudzahedinske vojske, koja je srbima i hrvatima ritualno odsjecala glave. Sve dok uporno budete odbijali prihvatiti tu cinjenicu, razlaz je neminovan. I sta vam tu nije jasno???

/ Najnovije