Mostarski susret: Izetbegović o ubrzanju evropskog puta, Čović opet kritikuje

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Živi li u ovoj zemlji iko ko nije SDA i HDZ? Jesmo li to mi svi ostali vlasništvo imenovanih? S kojim pravom uopšte odlučujute u naše ime o stvarima koje se tiču svih nas?

CC

Ko te nezna Covicu skupo bi te platio !

Ja i

2 bezosjecajna barbarina,narod nema od cega da zivi majmuni se natezu oko gluposti,elektronsko glasanje i sve rijeseno,necete vise moci krasti.

...

Druze Tito mi ti se Kunemo... Smrt Fasizmu.!!

Pušenje

Znaći kad dobijemo kandidatski status onda trebamo čekati još 10 godina da vidimo hočemo li biti primljeni u EU. Mnogi to neče dočekati a mislim ni vi ili će te biti u dubokoj starosti u nekoj od ustanova.

071

Marš obojica. U čije ime vi pričate? Pola vaših glasača ne postoje, ostali su mrtvi, ukradeni tuđi glasači ili vaši uhljebi sa lažnim diplomama. Ne predstavljate zajedno sa onim trgovcem ukradenim umjetninama ni 15% stanovništa. Dosta vas je, vaše halapljivosti, patologije, beskonačne pohlepe i poremećaja ličnosti, mraka koje je za vas prirodno stanje. To što ste se upleli u sve vrste kriminala ili ste mu kumovali, pa se pokušavate održati na vlasti ako treba i silom da ne bi sve došlo na naplatu, to je vaš problem. Raja stiže sa računima. Već vam puše za vrat. Zar ne osjetite?

Ti bi sad kao u eu bakire

Kad je covic iz eu donio obaveze koje trebate ispuniti za kandidatski status, onda si se ti djubre jedno i iz tvoje sda stranke trudili svim silama da nista od toga ne ispuni, a sad bi ti kao u eu. Ma nemoj, sa onim silnim bulama, vehabijama, mudzahedinima, paradzematima i isilovcima za siriju i teroristima, prava eu perspektiva nema sta, mamu vam lazljivu.

/ Najnovije