Čović: Htio sam vratiti Srbe u institucije, ovako nešto u karijeri nisam doživio

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gulliverus

Koji je ovo šljam!!! Đukac sa Radobolje, upravnik logora.

Pehlivan

Duša draga, diskreditirana :D Pare od Aluminijuma, izmjene vodotoka, snovi o NDH, prikriveni tobožnjom ravnopravnom političkom reprenzentacijom, seljačka težnja ka plemstvu, kroz naručenu heraldiku, gubitak pamćenja o vlastitom jugoslavenstvu uz često korištenje ćirilice i na kraju prislini robovsko-logoraški rad vlastitih sugrađana u vihoru rata, dok nosiš funkciju isljednika? Ti si smradino, davno trebao biti diskreditiran!

Gost

Laže, petlja, manipulira ... čuj htio vratiti Srbe, tako što će glasati da nije bio genocid.

333

KAD SE LAZE, OVAKO SE KAZE. TI JEDINO ZELIS POMOCI DODIKU U RAZARANJU BIH I STVARANJU TRECEG ENTITETA. E NECE, NECE NIKAD MOCI...

HEPA

...batali karijeru...

Što se predstavnik manjine vadi...

.

Gost

HA-HA-HA -HA, Srbe za ručicu, pa u institucije.

NN

Kamen bi se rasplako.

Kriminalac!

.

gost

nevinašce podvilo rep

Guest

SMRAD GENICIDAŠKI SE PERE MISLI SVI GLUPI ON PAMETAN !!!

Ne glumi

Los si glumac,svi su te procitali,zar ti nije dosta soko i aluminij prokletinjo jedna dabogda sve potrosio za lijecenje sebe i svojih najdrazih

nemam ga

hajde, nemoj lagat

Nikolica s prikolicom

Kud ćeš većeg dokaza da vam je država nemokguća konstrukcija.

Nikolica s prikolicom

Evo što laže Bakir i smiješni tipovi oko njega,to smo navikli, ali MZ? Koje licemjerstvo, koja ološ...Ono baš za povraćanje...

111

I treci entitet dobiti. E ne moze...

Jedan iz mase

Dragan Čović - Poznati humanista. On je logoraše sa Heliodroma, dovodio u Soko, da ih nahrani, da zarade dnevnicu, da im se ne prekida radno staž .... Licemjerima je krajnje stanište, dno džehenema!

Pravda

Bezočno lažeš Čoviću, laž je očito prelazna bolest od koje si obolio. Pokazao si se i domaćoj i svjetskoj javnosti ko si i šta si. Nema vađenja, nema nazad, više tini oni koji su ti vjerovali, sada ne vjeruju. Propao ti je plan da kao član predsjedništva zajedno sa bosanskim pravoslavcem i samozvanim srbinom Dodikom srušite BiH, možemo se svi zahvaliti Komšiću inače da vam je plan uspio sada bi ovdje bio rat. Povuci se iz politike to bi ti bilo najbolje, dok nisu krenule tužbe.

Pravda

Malo ti je bilo legitimni što si u ratu učestvovao u UZP-u tjeravši zarobljene, bespomočne i napačene bošnjake na prisilan rad, nego sada javno negiraš genocid, pa onda naivno lažeš da to nisi uradil. Ko će tebe prihvatiti tako lažljivog za medijatora, da li ima iko osim bosanskog pravoslavca samozvanog srbina Dodika ko ti nešto vjeruje. Treba te proglasiti "personom non grata" u svim mjestima gdje su bošnjaci u većini, isto kao što si ti proglasio Komšića kada te je pobjedio na izborima.

Ja

Kad si bio frajer da kockaš, sad je bas nisko što se vadiš.

Patriota

Nije majka klela sina što je kockao, nego što se vadio. Ti si upao u živo blato i što se više koprcaš samo dublje toneš.

Komentator

Ovo je priča za malu djecu. Izborni zakon za koji se zalaže Čović, Ljubić, Krišto, Bradara, Čavara i ostali je izravan put u nestanak BiH. Licemjerno je govoriti da se zalažu za BiH a istovremeno negiraju genocid, za dan državnosti istiću zastave HB u MOSTARU i drugim mjestima, na sportskim takmičenjima ne navijaju za BIH reprezentacije nego za Hrvatsku, dogovaraju sa bosanskim pravoslavcima rušenje BiH itd.itd.., a pričaju o ovome laži MZ- ci

/ Najnovije