Čović nakon glasanja poručio: Mostar mora dobiti europski štih

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mos hr

Hrvati su opomena svima koji misle da se muslimanima može vjerovati!!!

222

VI STE NAJVECE VARALICE

Tut ankh amon

Sa takvom divljpm pogani koja zivi u njemu, cast sacici dobrih ljudi, moze samo dobiti stih Somalije.

Radobolja

Kad promjenis tok rijeke radi svoje vile, opljackas Soko, Aluminij,Eronet....i zalazes se za evropski grad...jos malo pa nestalo

BA

Kako te nije sramota Covicu. HDZ je u Mostaru uveo diktaturu raspustajuci gradsko vijece i narednih deset godina sve odluke je donosio gradonacelnik Ljubo Beslic. Izbore niste raspisivali dok niste opljackali svaku paru iz svake Mostarske firme u drzavnom vlasnistvu . Toplo se nadam da ces odgovarati za svaku pokradenu marku i unesrecenu porodicu !

Klon

Šta briga bana Hercegovine niko mu ništa ne može zet će opet biti direktor BH ANSA stan u Beču kuće po moru stan u Zagrebu viletina U Mostarusluzbeno auto mobitela 2 državna plata i sve to da se hrvatski narod u Mostaru ne pati da moze sutra da gine na braniku Europe ahahaha

Inzinjer

Kad se neko udruzi sa Dodikom i Rusima, kad unisti Soko i Aluminij, kad brani presuđeni UZP i osuđene zlocince, kad pomakne Radobolju za svoju nelegalno steceno vilu, ...on onda sebe proglasi "promicateljem europskih vrijednosti". Pisam se na njega, na njegove vrijednosti i na sve one koji za ovakvog tipa glasaju.

Ghost

Samo da se tebe i tvog zlocinackog HDZ rijesimo i onda mozda od Mostara napravimo grad. Do tada, nema svijetle buducnosti.

D

Hrvati su opomena svima koji misle da se muslimanima može vjerovati!!! ka Mos hr Bogme je Srbi su imali pravo. Znali su s kakvom bagrom imaju posla pa su ih na vrijeme riješili.

Guest

SA SRBIMA SE UVIJEK ZNA. JASNO I GLASNO KAZU SVOJU NAMJERU. S COVICEVIM...MMMMM VAZDA NOZ U LEDJA. KO VAS ZELI??? MA NIKO!!!! ALI CEMO MORATI BRACIKA. NEKO CE TO IPAK NAREDITI. MNOOOOGOOO JACI I KO SE MORA SLUSATI. NEMA NECU. MORAT CETE. KO VAS PITA PLACKASI. DOSTA STE HARALI I VI I SDA.DZABA I IZBORI. OVO JE SMIJESNO KAKO SE NAROD PALI. KAKO SE DOGOVORE VANJSKA GOSPODA. COVIC JE ZAPOSLIO VISE MUSLIMANA NEGO NEGO BILO KO POGOTOVO U SARAJEVU ZA ZAMJENU....

/ Najnovije