Čokolada, kafa, pa čak i lijekovi: Jeste li primijetili da im je veća cijena, a manja gramaža

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

***

Pa sta

Da cokolade su 80 grama umjesto 100 i kupujem takve iz principa. Da bosnalijek pakuje 12 tableta umjesto 16. Da pekare ne izdaju racune i virslu u kifli naplacuju po 1.20 KM. Da sve je poskupilo. Htjeli ste slobodno formiranje cijena i demokratiju. Nekada prije 20 godina sam rekao. Bice police pune svega, samo seljacine para nece imati jer ne razumiju. U svakom slucaju glup clanak.

5655h76z

90% artikala je takvih,u zadnjih 3 godine.lopovi koriste beznađe da zarade extra zaradi ma narodu.

Gramazu i litrazu treba zakonski regulirati.

50, 100, 250, 500, 1000, 5000, 10000 i zavrsena prica. Ko izbaci proizvod sa 425 grama - kaznit. Ovo je bacanje prasine u oci...

/ Najnovije