Članovi Ustavnog suda BiH: Vakcinisali smo se u Srbiji

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Majku vam banditsku svi ostavke podnesite o ovi prkno zvana drzava na papiru treba pohitno rasturiti i podijeliti malo srbiji malo hrvatskoj mi smo nesposobni za bilo sta djeco bjezite na zapad da zivite normalno

On

Parola nek samo nepuca i nek je nas,dovela nas je do ovog stanja,snadzi se kako umjes i znas.

moke

Poklopi nas Srbija u dva poteza. Zao mi one mladosti sto izginu za Poljine i Bakirovu vrecu zlata. Em izgubismo ljude em ne mozemo ni prdnuti bez Vucica. Dzaba smo krecili.

Mostar

BiH je moguca jao federalizirana drzava.....ovako tonemo

chim

BiH je moguca jao federalizirana drzava.....ovako tonemo ka Mostar Ma ti si, degenu fašistički, moguć samo na ovom klošarskom komentaru u ovih par nepismenih riječi koje nakucaš. Degeneriče plitki.

radisarajevo.ba

Očigledno je i lako vidljivo da uređivači i administratori ovog jeftinog teferičkog petparačkog portala aktivno sudjeluju u pokušaju mijenjanja navodnog “javnog mnjenja” i održavanju nacionalističke bagre iz SDA na vlasti. Svaki komentar ljudi koji kritikuje njih i njihovo upravljanje ovom halom od zemlje vrlo predano i aktivno brišu, vrlo vrijedno i marljivo. Dok ostavljaju i preferiraju komentare onog fašiste sa srboidnim komentarima i lažima koje potpiruju mržnju, nadaju se da će krilaticom “divide et impero” odžati ovo što ovi banditi iz zlikovačke sekte SDA već skoro pa 30 godina rade! Ali, mišljenje, puls i osjećaj naroda se ne može promijeniti tako, staljinističkim metodama i lažima, i toga trebaju biti duboko svjesni. Fakat je da dolazi kraj zlikovcima iz SDA, a nimalo bolji početak se ne smješi ovim njihovim otpadnicima poput Konakovića, Čampare i ostalih smetljara. A ti šatro administratore, pogledaj sebe u ogledalo svaki put kada uklanjaš komentare o Sebiji, Bakiru i ostalima pa razmisli šta ti dobijaš time, i da li je to pritivvrijednost svih ovih smutnji, zločina i političkih ubistava iza kojih stoje. Sram te bilo ove zemlje, ovog grada i djece koja su poubijana, što od četničke ruke a tako i od SDA zločinačke bagre! Sram te bilo klošaru jadni!

/ Najnovije