Članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine na doručku s Erdoganom

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosna bez sna

Dok je udvorica i vazala, bit će i vazelina. Dodik na noge caru baćuški Putinu i doglavniku mu Lukašenku. Čović do Nazi Ursule samo preko Plenkija Anemičnog. Ovi na poklonjenje Sultanu Erdoganu. A identično je sa svim poslušnicima i beznačajnicima od Vardara pa do Triglava. Jugoslavija je ubijena- da bi smo bili roblje bjelosvjetskih mogula i hulja.

Guest

Kao i većina drugih Bošnjaka, mislim da Turska i Erdoğan i nisu baš prijatelji Bosne i Bošnjaka. Turci su uvijek bili i ostali isto pakovanje kao i arapčad l. Samo njihov interes. Vjera im ništa ne znači. A i mi smo ludi pa kao očekujemo od ni8h podršku...

Uštipci sa kajmakom

Ko je pojeo najviše uštipaka ???

***

>>Ko je pojeo najviše uštipaka ??? ***

baliluk

Ko je pojeo najviše uštipaka ??? ka Uštipci sa kajmakom čvarke ždere ko sumanut!

/ Najnovije