Članovi Predsjedništva BiH razgovarali sa šefom diplomatije EU Josepom Borrellom

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Pijani Sejdo napustio sastanak kada mu je Dodik rekao da ne predstavlja nas.

Koel

Po ustavu predatavlja gradjane federacije a bira se iz reda hrvatskoga naroda nigdje nw pise iz hdz da se bira samo po ustavu ujkane

Mostar

Po ustavu predatavlja gradjane federacije a bira se iz reda hrvatskoga naroda nigdje nw pise iz hdz da se bira samo po ustavu ujkane ka Koel Sviraj k.rcu

Mms

Kakvo crno clanstvo,nit socijalnog sistema,nit prava i pravde. Ovo je fasisticko teroristicno lopovsko uredjenje ove zabokracine.Nije prispjela ni u afriku.Nikad ova zabokracina nece i pomirisat evrope.

Bajden

Koelu inžinjeru, kakvo je tvoje cijenjeno mišljenje zašto se bira član iz reda hrvatskoga naroda, zašto se ne bira samo jedan iz federacije, kao odraz većine stanovnika?

Slava Storonci

Podržavam da se Bošnjaci odcijepe od BiH, da se i oni jednom smire. Tako bi mogli upražnajvati lijepi islam i šerijat, kao njegov temeljni stub. Bez šerijata nema islama, to je valjda jasno. Bošnjaci bi na taj način konačno imali svoju islamsku republiku, što bi im uvelike smanjilo frustracije. Znam da bi Evropa bila protiv, ali ako se tri naroda dogovore, Evropa to ne bi mogla spriječiti.

Slava Storonci

Saopćenjem Predsjedništva nije ništa drugo do bla bla bla. Jedinoi Srbija ima neke šanse da se pridruži EU, a ostali ni minimum. No, pitanje je da li to Srbija stvarno želi (osobno mislim da ne). BiH niti želi niti može i kad bi htjeli. Prije valjda nekih 10 godina je gđa Merkel nešto objasnila bh političarima što ne smiju činiti, ali se je netko, iz nekih razloga, osjetio jaki (bahat bez stvarne moći) da to može ignorirati. Zaboravilo se da skoro sva lova dolazi jedino iz Berlina i ne iz Londona ili Ankare. Samo ukratko: Komšić je problem i ne rješenje problema.

Koel

Momsic je prabi covjek na pravom mjestu trn u oku fasitima iz hdz i tako ce im biti narwdnih 20 god minimalno a sto se tice eu nebitna stavka raspadaju se po svim savovima svako vice na svoju stranu svabe dotiraju po koji euro ostalima da se malo smire a mi niti nas zanima jiti hocemo tamo da idemonibucestvujemo zato mozete samo jke frustracije svoje da prosipate imate pasose hr iselicete se svi za 5 god nista ne brinite

Sandžak je Republika po non paperu!!

.

Gost

Sve su to poluprivatna sijela.

/ Najnovije