Članovi Predsjedništva BiH razgovarali s Tanjom Fajon

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Seydo Peljeski ju ponudio rakijestinom.

Ona normalno odbila....

Lazni Valter Komsic

Vrijeme je da se prestane sa drzanjem Bosnjaka u poluratnoj psihozi, na cemu je SDA gradila svoju politiku od kraja rata. 27 godina je proslo od rata, a SDA i dalje istu mantru govori, samo o podjelama, o mrznji, o prijetnjama........BiH se nece raspast, nit ce ovdje bit rata. SDA samo o ratu mantra, kad im se izmice tlo pod nogama i kad gube vlast.

Ljiljan

Bice samo polako...

Bosanac

***

Bosanac

***

Baton

Tanja samo da te pitam, ono prekrajanje istorije,negiranje zločina,jesi lipitala željku šta misli o tome,mada nisi ti budala znaš ti šta ona i šef joj misle i rade svih ovih godina,ili se opet pravimo ludi ......glupi bosanci ćoravi kod očiju.......

/ Najnovije