Civilka 2023: Civilno društvo ne smije biti projektna industrija

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Civilna0

NVO organizacija koja ništa i ama baš ništa do sada nije postigla, kakvo presipanje iz šupljeg u prazno.

Uzpcivilaša

Ko im smišlja ovako glupe nazive ovih četvrtastih stolova i aktivnosti, vidi se da ima pogled u budućnost.

KojeOrganizacije

Koji milioni i ko ih već vama daje da se bavite svačim a ničim?? Postavili ste prava pitanja u vezi samih sebe!

Error

Jeste u projektima ste samo tolikim a zasto??? Pa zato sto vas finansira EU i gledate kako doci do cilja i uzeti taj novac a da ne prezate ni od cega kao recimo borite se za prirodu a bukvalno drvo raste iz asfalta ili ga sasjecete kad smeta banderi ili sari na asfaltu .unististe sve.zasto?pa zato sto ste isto tako uslovljeni gdje utrositi taj novac a da i vama ostane. daleki ste od civila i lokalne zajednice milion virtualnih godina.nazalost.nema tu nikakve ,bliskosti nit ozbiljnog rada jer se problemi ne rjesavaju i ideje realizuju oci u oci.a problema ima posebno po malim naseljima oko velikih gradova.

Civilna0

Jeste u projektima ste samo tolikim a zasto??? Pa zato sto vas finansira EU i gledate kako doci do cilja i uzeti taj novac a da ne prezate ni od cega kao recimo borite se za prirodu a bukvalno drvo raste iz asfalta ili ga sasjecete kad smeta banderi ili sari na asfaltu .unististe sve.zasto?pa zato sto ste isto tako uslovljeni gdje utrositi taj novac a da i vama ostane. daleki ste od civila i lokalne zajednice milion virtualnih godina.nazalost.nema tu nikakve ,bliskosti nit ozbiljnog rada jer se problemi ne rjesavaju i ideje realizuju oci u oci.a problema ima posebno po malim naseljima oko velikih gradova. ka Error Jeste, taj cpcd je dobio preko 4 miliona KM za projekat o ekologiji, a to je zapravo da oni promovišu ideju ekologije, nešto ulože u promociju zaštite prirode po školama i to je to, četiri miliona i nešto da bi ladili .... To će fino razgoditi na nekoliko godina a od toga ništa, njima dobro, drugima ništa i idemo dalje do slijedeće šuplje.

/ Najnovije