Čime će se bh. građani grijati na zimu, za pelet treba 1.200 KM mjesečno: "Kupio sam klimu"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kupio sam tri polovna vunena dzempera....

......

..... i vunenu jaknu sa kapuljacom, debela ko deka

...............

niđe veze

Haj sad objasni zašto je išta od toga skuplje; šta je sad drugačije od prošle godine!? Naše drvo, naš ugalj, naša struja. Dio Sarajeva možda, možda neće imati plin i šta. Tri puta skuplji pelet!!??

Db

PITAJTE HIFU ZAŠTO JE TAKO ??? ČUDI ME DA NE KAŽETE DA JE DO HDZ-A HAHAHA

Miki

Pa trazite od šmita. Recite biseriji da vi kao bosnjoci bezuslovno podrzavate 'meriku i njemacku i da vam ne treba gas u ime demokratije. Nek vam on salje pare a vi gurajte u sporet. To je demokratija ipak.

Oko

Lud je svak ko ovim kriminalcima plati pelet 1000km po toni, radje cu lozit cipele ko u ratu.

Mirsad

Sad si tek bogin sa klimama

/ Najnovije