Nakon napada na policiju u Blažuju: Jedna osoba će biti protjerana iz BiH

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fuke

Čestitam! Jako efikasno i energično rješenje. Čuj jedan deportovan!

Gost

Nanesena je šteta na vozilima, troskovi lijecenja sarajevskih policajaca pa i troskovi njihovog angazovanja. Ispostaviti racun i skidati novac sa Western Union transakcija dok se ne isplati. To je moja policija, moji prijatelji ciju opremu placam i ja kao stanovnik Grada Sarajeva. Dodju onda ti nelegalni migranti koji su prekrsili 5-6 nasih zakona i nikom nista. Trebali ste ih 50ak pohapsiti i sve osuditi na po 6 mjeseci zatvora i tako svaki put za svaku slicnu situaciju. Da ja napadnem policiju kao gradjanin BiH isao bih u zatvor a covjek koji je nelegalno u BiH ne ide. Ovo je smijurija od drzave. I umjesto helikoptera kupite ljudima puske za suzavac i gumene metke te mozda i vozilo sa vodenim topom, to nam je itekako potrebnije nego helikopter.

N.G

Nije riješenje naš zatvor to bi im još dobro došlo triput dnevno jelo toplo krov nad glavom.Riješenje jedino deportacija poslat oko 100 migranata i to tamo odakle su da idu u zatvor

Nemam

Ja ministra i hovana...

Lud zbunjenog

Jedna osoba??!! Zar je jedna osoba izvrnula 3 vozila? Ostalo da ne spominjemo... Imaju kamere, ko je ucestvovao u incidentu, sve privesti i odmah deportovati u maticne zemlje.

moke

Jel to taj jedan 20 auta izvrno? Protjeruju covjeka jer se svadjao oko vjere sa Pakistancima. Jel to sad Pakistanski pogled na vjerovanje odredjuje zakone ove zemlje?

Bosnjak

Treba BAKIRA I FUTAVCA COVICA I SMETLJARA TRGOVCA IKONAMA DO-DICKA PRVO PROTJERATI I IZETI IM MILIJARDE KOJE SU NAM UKRALI

NB

Iz dana u dan samo se potvrđuje kako imamo nesposobne rukovodioce i ljude da značajnim mjestima. Nažalost ti nesposobnjakovići inkasiraju najveći dio budžeta. Lahko je njima kad imaju ovakav narod!

/ Najnovije