CIK održao konferenciju: Slaba izlaznost građana, do 11 sati svega 15 posto

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tako

Sve je to ista pivezana mafija. I CIK i SDA, HDZ, SDP, GS, NiP, DF, ovi iz RS, kao i ovi Pod Lupom i ostali “nevladine” organizacije oko izbora, svi su ona jedna firma, jedno preduzece koje sa istog izvora grabi pare, nekada se malo porječkaju oko rasporeda funkcija i novca, ali suština je da oni jedni bez drugih ne funkcionišu. Zato i ne izlazim, niti ću na ove izbore, vrijedjaju mi inteligenciju. Neka glasaju sami za sebe, ionako će izmedju sebe izborni plijem i dijeliti.

JA1

@tako<< ti mora da si podmukli SDA ovac. Samo vama odgovara slaba izlaznost i palamudjenje da su svi isti. Moram priznati da vam kod glupog naroda to i prolazi. JA SAM BOLESTAN AL CU IZACI DA GLASAM.

JA1

Narode izlazite na glasanje, NISU SVI ISTI

333

SVE KOJI SU IOLE PREKRSILI PRAVILA, U Z A T V O R.

/ Najnovije