CIK odlučio: Žestoka kazna za "Mladićevog vojnika" koji se kandidovao na izborima u BiH

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Eto Vlade legendo pa sad kupi nove epolete ko u đenerala pelenaša...hhhahahahahaha...e pa stvarno nema većih papaka od njih brate mili ......

Aiiiss jbt..

..ode sve sto je ustedio za Pampersa...

Sta ocekivati

Od nekog zatucanog iz kalinovika🤣

Medi

Zadnjih 10 dena na Kosovu u regiji Rugova je 100 Albanaca prešlo u katolike i pokatoličava ih se još, interesantan trend o kojem se ne govori u medijima... Croative.net KOSOVO: NASTAVLJAJU SE OBRAĆENJA NA KATOLICIZAM.

SENZACIJA

Arheolozi su kod Splita našli dokaze o neprekidnom životu na tom lokalitetu unatrag 5500g.

Pedi

Zadnjih 10 dena na Kosovu u regiji Rugova je 100 Albanaca prešlo u katolike i pokatoličava ih se još, interesantan trend o kojem se ne govori u medijima... Croative.net KOSOVO: NASTAVLJAJU SE OBRAĆENJA NA KATOLICIZAM. ka Medi _zadnjih 10 dena na Kosovu u regiji Prdova 100 put asma ti prangijao staru u žvalje i iskenjo joj se u grlo. Ima toga još puno šta sam joj radio ali se to ne izvještava u medijima. Kenjotive.net POLJSKAHALA : NASTAVLJAM JOJ ISTRESATI REDOVNO sve što imam u kesama ispod kobasa.

SATISFAKCIJA

Arheolozi su kod Splita našli dokaze o neprekidnom životu na tom lokalitetu unatrag 5500g. ka SENZACIJA * Arheolozi kod Kaknja našli dokaze da neprekidno cijela tvoja retardirana familija voli da guta tjelesne izlučevine s donje pipe unatrag 6500g.

onda bi sdfa ostao bez

ijednog kandidata jer su svi bili u hordama zla fekAlije IZMETlafobega. vela havle, vela kuvetile!

alahm, to su tragovi iz HINstorije

* Arheolozi kod Kaknja našli dokaze da neprekidno cijela tvoja retardirana familija voli da guta tjelesne izlučevine s donje pipe unatrag 6500g. ka SATISFAKCIJA višehiljadugodišnje po turčene kraljevine i vilajeta bosne, al bez glupog naziva ercegovina. olaham i titam, sve je to bilo samo priprema za zasjedanje u jajcu i 93. i krađu identiteta bolešnjokca u hotelu holidej in 93., a po uzoru na golfov stariji model.

gore sebilja dolje ramo

a da turi fes na glavu, u jednoj ruci nargile a u drugoj flaša sa bozom -- pobrao bi aplauz, još bi ga švabo pozvo na kavu u unioninvest...

Boli gledati budale

Treba ga kazniti još toliko za estetiku i dizajn plakata.

A je li govor mrznje i kad se prebrojavamo?

Pitam za jaru kirbasha....

/ Najnovije