CIK odlučio: Raspoređeni delegati u Domu naroda FBiH, evo kako to izgleda nakon odluke Schmidta

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Gulliverus

E jeste ih podijelili, svaka vam čast, gdje je sad VP Herbicid, je li zadovoljan svojom kriminalnom odlukom aparthejda?

Role

SBK čini 57% Bošnjaka, 38% Hrvata i 5% Ostali. Hrvati daju 4 delagata a Bošnjaci 2...to isto kao u J. Africi aparthejd, ovo nema nigdje. Treba ovo rušiti i raz****ti što prije.

Role

ZHK isto tako, Hrvati i Bošnjaci skoro 50/50 ali Hrvati daju 5, Srbi 2 a Bošnjaci samo 1 delegata...ljudi moji pa ovo je gore nego da smo odmah pod nož Karadžiću legli.

HNK

Pardon HNK je u pitanju, Bošnjaci samo jednog delegata a stanovništvom su na 53& Hrvati i 42% Bošnjaci. Srba je 2,8%

Prezivjeti

Vaz o je opstati u ovom vremenu njihove vladavine. uskoro ce se stvari mijenjat. oni su osudje i na propast a sa Srbima je lako kad osjete nasu premoc, dopuzat ce nam masuci repom.

Gulliverus

Šta sad kaže State Defartment, odgovara li im ova diskriminacija, jel da su baš ovi adZovi ugroženi??

Realno

Mi Bošnjaci hoćemo građansku državu al nam mrsko da nas prestavlja i srbin i hrvat.. 😀😀😀

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Koel

***

Oce, oce...

Vaz o je opstati u ovom vremenu njihove vladavine. uskoro ce se stvari mijenjat. oni su osudje i na propast a sa Srbima je lako kad osjete nasu premoc, dopuzat ce nam masuci repom. ka Prezivjeti ...... Srba ima u BiH skoro pa koliko i vas, a u Srbiji? Sta ti mislis da bi Vucko otamo samo gledao kako ih vi ¨psicate¨. Pa jaci su 50 puta u naoruzanju, a brojniji. Budaletino, ima da vas zgrome, samo mrdnite! Pamet u glavu, ako je ikako imate.

/ Najnovije