CIK objavio nove podatke za članove Predsjedništva: Pogledajte ko vodi jutros

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Turkija

Turski povjestnik Aali (1542.-1599.) rodom iz Galipolja, TRIDESET je godina živio u Bosni na dvoru bosanskih valija (namjestnika). On je prvi u turskoj povijesti bosansko-hercegovačke Muslimane nazvao HRVATIMA. U svomu djelu Tarihi Aali... Croativ.net KAVAZOVIĆU NA’ ČITAJ: Tko su bili stanovnici BIH u očima Osmanlija.

EU

Šmit vidi sve ovo, hoće li ispravit ovo preglasavanje? Krišto je pobjedila gde god žive Hrvati, ovaj parazit je biran od bošnjaka.

Ja

Kasnit ce rezultati, sta ces ljudi iz CIKa bili na koncertu Stinga. Pririteti.

Neko

Izgleda za Baketa nije ni Sebija glasala 🤣

Kažu

Pelješkim mostom je u 2 mjeseca prošlo čak 775.000 vozila.

Inn

Vojine opali jedan selfy i sad znas konacno koliko Afrikanera zivi u Srpskoj

@Kažu

Pelješkim mostom je u 2 mjeseca prošlo čak 775.000 vozila. ka Kažu Nemoj da nerviraš naše dijaspore ratnike

Kažu

Hrišćanstvo je izumljeno na savjetu u Nikeji od strane cara Konstantina koji je nametnuo trojstvo; sad znate kako su istočni Iliri MAČEM POKRŠTENI i pretvoreni u srbe. Zašto srbija nema svoj grb nego koristi bizantov??? Pravo prve bračne noći imao je Turčin nad svakom srpskom mladom. srbin je samo misaona imenica sa izmišljenom vjerom.

Real Kažu

Pelješkim mostom je u 2 mjeseca prošlo čak 775.000 vozila. ka Kažu Hrvati šepu caruk ispod njega.

Mario

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije