CIK BiH kaznio Ramu Isaka zbog spota: Evo koliko mora platiti, a mora ukloniti i video

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Plaća

Ovaj CIK se ne mora finansirati iz budžeta , koliko su do sada kazni izrekli.

Bilbo Baggins

OVAJ *** S OVOM NAKARADNOM BRADOM JE ZAISTA UVREDA, NE ZA BILO KOJU DRŽAVU ILI FUNKCIJU, NEGO UVREDA ZA POJAM HOMO SAPIENS. ONAJ KO JE NJEGA OVDJE DOVEO I POSTAVIO ZAISTA TREBA KRIVIČNO ODGOVARATI. TO JE ŠTETOČINA GORA OD SVAKOG NAMETNIKA ILI BOLESTI. NE DA SMO DOTAKLI DNO, MI DNO GLEDAMO ODOZDO S OVIM I OVAKVIMA. ŠTA JE SLJEDEĆE? MACA DISKRECIJA ILI ZMAJ OD ŠIPOVA NA KLJUČNIM FUNKCIJAMA U DRŽAVI? BOŽE SAČUVAJ ....

Pero S Pumpe

Kaznio RamA IsakA, tj. njegA, a ne njU, RamU! Tražim li mnogo, braćo Bosanci?

Haha

A samo je prijetio džihadom i gledao u žuljeve. Cik nema smisla za umjetnost

Reality

Kako je Ramčetu sa njim samim, 24 sata dnevno?Ja ga slučajno vidim i nije mi dobro, loše mi i kad ga čujem. Njega spasava, od njega samog, to što nije svjestan svoje nesvjesnosti. Nije Ramo kriv što je morao kupiti čak nekoliko diploma, krivi su oni koji su mu to omogućili, nije ih dobio džaba. Nije Ramče kriv što je postao ministrić, krivi su oni koji su ga odabrali. Nije Ramo kriv što je djecu svoju uhl****o, krivi su svi koji su to dozvolili. I sad se njemu svi smiju a on samo želio što i drugi, a njima nije uspjelo. Gadan nam je jer je proizvod užasnog cirkusa koji ovo društvo guši i vuče na dno već 3 desetljeća. Za to vrijeme su preselili neki dobri ljudi ali i stasali mnogi Rame i njemu slični. Previše ih je.

/ Najnovije